Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Net buiten het centrum van Deinze bevindt zich deze hofstede, in een rustige kleine straat en met een lange oprit tot bij de gebouwen. Het geheel is te renoveren en bestaat uit een woning, stalgebouwen en een praktische loods van 13m*16m. Momenteel heeft de woning volgende indeling: woonkamer met o.m. originele oven/open haard, keuken, slaapkamer, badkamer, bergplaats, kelder en veranda. Boven zijn er 2 kamers, maar de zolder biedt mogelijkheid tot grotere kamers. De woning kan ook uitgebreid worden naar 1.000m³ en kijkt uit op de weides voor- en achteraan. Bovendien paalt het geheel aan een stukje natuurgebied.
Links en rechts van het huis bevinden zich de stalgebouwen (ca.120m²). De authentieke koeienstal paalt aan de open loods die voor een groot publiek toepasselijk kan zijn. (stallen, opslag en stockage,…) De structuur van de gebouwen is nog in goede staat en kan eventueel bij renovatie in stand gehouden worden.
De goede ligging net buiten Deinze, de mooie grondoppervlakte en de vrije keuze van verbouwing zijn enkele van de troeven van deze eigendom!

Général

Adresse:Deinze
Référence:IF-2269
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Situation:Vue imprenable, Campagne, Lisière de forêt, Proche d'une rue calme
Superficie de la parcelle:14.294 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Année de construction:1950
Etat général:A rénover

Division

Chambres à coucher:3

Confort

Étoffes:Tout

Informations légales

RC de base:€ 565
Surface:14.294 m²
No certificat PEB:0001397894
PEB Valeur:1029,00KWh/m²/an
Autorisation urbanistique délivrée:Non
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone agricole avec paysage important
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Aucun
Patrimoine protégé:Pas annoncé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu