Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze unieke hoeve is gelegen in het hartje van het Waasland, te Beveren-Waas en bevindt zich net buiten de dorpskern, waardoor winkels, scholen,...dichtbij zijn, maar u toch kan genieten van een ongekende rust en privacy heeft, wanneer u na een drukke dag thuiskomt. De eigendom is makkelijk bereikbaar via de E34 Knokke - Antwerpen (afrit Beveren of Vrasene) of de E 17, waardoor er een vlotte verbinding is met de grote Vlaamse steden als Antwerpen, Gent, ... De Haven van Antwerpen is ook makkelijk te bereiken via de Scheldepolders, waar het ook prachtig wandelen is.

De eigendom bestaat uit een ruime woning met prachtige gevels, die zich dwars ten opzichte van de straat bevindt, met een prachtig aangelegde achtertuin en een dubbele carport met houtberging.

De woning werd in 2004 volledig gerenoveerd, waarbij zeer kwalitatieve en authentieke materialen werden gebruikt en bevat op het gelijkvloers een centrale inkomhal die links toegang biedt tot een bureau- of hobbyruimte en rechts tot de woonkamer. Er is ook een apart gastentoilet voorzien. De ruime woonkamer (46m2), waar zich tussen de zit- en eethoek een houtkachel bevindt, heeft een rechtstreekse verbinding met de open keuken en de achterinkom. De keuken (25m2), die zeer gezellig is ingericht, is volledig uitgerust en voorzien van een kookeiland. Vervolgens vinden we de badkamer, die is uitgerust met een lavabo, ligbad en toilet. Vannuit de masterbedroom, die zich op het gelijkvloers bevindt, hebben we rechtstreeks toegang tot zowel de badkamer als de eerder vermelde bureauruimte.

Via de trap in de inkomhal bereiken we de eerste verdieping, daar bevinden zich 2 ruim bemeten slaapkamers en de mogelijkheid om extra slaapkamers en/of een badkamer bij te creëren op de zeer ruime overloop, die vandaag dienst doet als ontspanningsruimte.

Via de achterinkom heeft u toegang tot het mooi aangelegd terras en de Engels aandoende tuin, die een grote variëteit aan bloemen en planten biedt. Ook uitzonderlijke bomen zoals enkele sequoia’s vindt u hier terug. In deze tuin fladderen dan ook vlinders en bijen dat het een lieve lust is. In de tuin bevindt zich een cederhouten bijgebouw, waar het overdekt terras in ondergebracht werd naast een prieeltje.

Deze authentieke hoeve is zeer centraal gelegen en heeft een vlotte verbinding met veel invalswegen, maar biedt toch ongelooflijk veel privacy en rust.

Général

Adresse:Beveren
Référence:IF-2694
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Disponible:Par accord mutuel
Situation:Vue imprenable, Campagne, Proche d'une rue calme, Site ouvert, Hors agglomération, Village
Superficie de la parcelle:2.997 m²
Surface habitable:265 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Année de rénovation:2004
Niveau:2
Etat général:Normal

Division

Chambres à coucher:4
Salles de bains:1
Toilette:2
Salon:46 m², Living
Cuisine:25 m², Cuisine semi-ouverte, Avec électroménager
Terrasse:oui
Jardin:oui
Jardin qualité:Soigné
Garage:2 places
Garage Types:Individuel en bois, Carport
Parking:oui

Confort

Confort:Jardin
Châssis:Bois
toit:Toit en bâtière
Façade:Brique
Vitrage:Double
Chauffage:Mazout - + houtkachel
L'eau chauffée:Fuel
Isolation:Isolation du toit
Internet:oui
Câble:oui

Informations légales

RC de base:€ 1.012
Numéros:B262g
Surface:2.997 m²
No certificat PEB:20171106-0002007695-1
PEB Valeur:234,00KWh/m²/an
PEB date de contrat:06-11-17
PEB Expire le:06-11-27
Autorisation urbanistique délivrée:Non
Droit de préemption:oui
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone agricole
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Aucun
Patrimoine protégé:Site inventarisé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu