Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

De villa is gelegen tussen Tielt en Roeselare, op enkele kilometers van de E403. De woning werd gebouwd in de jaren '70 en gerenoveerd in 2006. De woning staat vooraan op het perceel en kijkt uit op de stallen, piste en weides. De indeling is als volgt: ruime inkom/traphal met doorgang naar de woonkamer die bestaat uit een eetplaats en een zitplaats rond de inbouwhaard, een ruime, lichte en volledig geïnstalleerde leefkeuken met een mooi overzicht op het hippisch gedeelte, een praktijkruimte, douchekamer en toilet met vestaire. Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers, een apart toilet en een grote badkamer. De opbergzolder is volledig geïsoleerd. Het volledige huis is ook onderkelderd, met directe toegang via de parking achter het huis.

Vanaf het terras aan de keuken is er toegang tot de private tuin, die aansluit op het overdekte en volledig vernieuwd zwembad met bar. Deze poolhouse is verder voorzien van een nieuwe doucheruimte met toilet en een mooi uitzicht op de weides.

Het stalgebouw is in goede staat en beschikt over 12 ruime boxen (3m x 4m) met antislipmatten, automatische drinkbakken en luiken aan de buitenzijde. Er is een wasplaats en voldoende bergruimte. De zadelkamer is volledig vernieuwd met praktische zadelhangers en kasten. Er is ook een apart toilet en technische berging met was- en droogmachine.

Vlakbij het stalgebouw bevinden zich 3 pistes: 1 winterpaddock (13m * 20m), 1 buitenpiste van 20m x 45m en 1 professionele, verlichte piste van 30m * 60m. Zowel de pistes als de verschillende weidepaddocks zijn recent allemaal omheind met een kwalitatieve houten afsluiting.

Deze eigendom is perfect instapklaar en kan perfect dienst doen voor zowel een professionele ruiter als een privé- pensionstal!

Général

Adresse:Ardooie
Référence:IF-1973
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Superficie de la parcelle:31.068 m²
Année de rénovation:2006
Niveau:3
Etat général:Prêt à s'installer

Division

Chambres à coucher:4
Salles de bains:2
Toilette:3
Grenier:oui
Cave:oui
Terrasse:oui
Jardin:oui

Confort

Alarme:oui
Volets:oui
Piscine:oui
Panneaux solaires :oui

Informations légales

RC de base:€ 1.746
Surface:31.068 m²
No certificat PEB:0000027051
PEB Valeur:503,00KWh/m²/an
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Affectation urbanistique:Zone agricole
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Pas annoncé
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu