Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze eigendom bevindt zich centraal tussen Oudenaarde, Kortrijk en Doornik en geniet van een prachtige, rustige ligging. Het geheel bestaat uit een domein van ca. 11,7 ha met een professionele paardenaccommodatie, een privéwoning en 2 aparte gastenverblijven. In 2012 werd de volledige accommodatie onderworpen aan een grondige renovatie en opfrisbeurt. De privéwoning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet en badkamer, een lichte woonkamer met speksteenkachel, aanpalende veranda die uitkijkt op de stalgebouwen en een keuken met berging. Op de verdieping zijn er 2 slaapkamers en een comfortabele badkamer. Vanuit alle leefruimtes in het huis is er zicht op de stallen of omliggende weides. Het bijhuis bestaat uit 2 gastenverblijven met aparte ingang. Het eerste verblijf op het gelijkvloers is voorzien van een grote woonkamer, keuken, berging, 2 slaapkamers en een badkamer. Het 2de verblijf op de verdieping beschikt ook over een keuken met eetplaats, badkamer en een grote leefruimte waar een zit- en slaapplaats voorzien zijn. De paardenaccommodatie bestaat uit 2 aparte stalgebouwen met respectievelijk 13 stallen van 4m x 4m en 10 stallen van 4.7m x 3m. Elk gebouw beschikt over diverse was-en poetsplaatsen, solariumruimte, zadel- en voederkamer. De gebouwen zijn eveneens voorzien voor de stockage van hooi en stro. De brede gangen en ruime boxen zorgen voor een groot comfort van ruiter en paard. Het domein beschikt over 2 ideale drafbanen van 1000m en van 600m, voorzien van rechte lijnen, lichte helling en een perfecte ondergrond. Verder is er een overdekte stapmolen voor 6 paarden, een buitenpiste van 17m x 45m en verschillende zandpaddocks, mestopslag en voldoende ruimte voor materiaal en vrachtwagen. De grote weides zijn recent allemaal in hout omheind en er is ook nog een vergunning voor het bijbouwen van een loods van 30m*30m. Met deze oppervlakte aan weides, de grootte en uitrusting van de stalgebouwen en de andere voorzieningen, kan dit domein passen voor alle takken van de paardensport!

Général

Adresse:Anseroeul
Référence:IF-2253NP
Type:Propriété
Superficie de la parcelle:117.155 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Année de rénovation:2012

Division

Chambres à coucher:5

Informations légales

No certificat PEB:20140630000903
PEB Valeur:471,00KWh/m²/an
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Droit de préemption:oui
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone agricole
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Site non-protégé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu