Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Dit hippisch complex is gelegen te Amougies, deelgemeente van Kluisbergen en bevindt zich net over de taalgrens. Het is makkelijk bereikbaar via de E17 of de E429 en is slechts een vijftiental kilometer verwijderd van Kortrijk.

Het bestaat uit een hoofdgebouw waarin zich 2 ruime appartementen (200m² en 190m²) en 4 goed uitgeruste studio’s (80m², 60m², 23m² en 22m²) bevinden, elke met eigen keuken en badkamer. Tevens zijn er mogelijkheden voor een restaurant of cafetaria met uitgebreide horeca-faciliteiten uit te baten, doordat deze eigendom gelegen is in recreatiegebied en één van de grote appartementen herbergde vroeger ook een gastronomisch restaurant.

Het hoofdgebouw bevat verder nog een ruime binnenpiste van 23m x 60m (!), met Toubain Clement-bodem en automatische sproei-installatie. Verder zijn er 16 ruime boxen aanwezig naast de binnenpiste. Hier bevinden zich ook wasplaatsen, zadelkamer, sanitair, …

Er is nog een apart, ruim bijgebouw waar 5 bijkomende boxen in ondergebracht zijn en ook de opslag voor hooi en stro is hier ondergebracht. Verder is er nog een apart gebouw met 2 buitenboxen.

Een buitenpiste van 45m X 70m op professionele bodem en met automatische besproeiing vervolledigt het geheel. De houten omheining van de buitenpiste en de weides werd recent vernieuwd. De weides beschikken ook over automatische drinkbakken.

Deze eigendom is gelegen in recreatiegebied, zodat manegeactiviteiten ook toegelaten zijn.

Het geheel is zeer goed onderhouden en biedt veel mogelijkheden voor de (semi-)professionele paardenliefhebber, door de ruime pistes en de vele verblijfsmogelijkheden. Is ook geschikt als opbrengsteigendom.

Général

Adresse:Amougies
Référence:IF-2603
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Situation:Campagne, Proche d'une rue calme, Site ouvert, Hors agglomération
Superficie de la parcelle:25.000 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Année de rénovation:2002
Etat général:Normal

Division

Chambres à coucher:6
Salles de bains:oui
Toilette:oui
Salon:oui
Cuisine:oui, Cuisine ouverte, Avec électroménager

Informations légales

Numéros:1B, 3K, 3H
Surface:25.092 m²
Sensible aux inondations:Pas annoncé
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu