Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Eventueel mogelijkheid tot aankopen van de boerderij op minder grond.
Deze karaktervolle langgevelhoeve (ca. 25m) is gelegen te Achel in een verkeersluwe straat vlakbij de Nederlandse grens. De eigendom is goed bereikbaar via verschillende invalswegen en snelwegen (A2 Eindhoven - Maastricht) en het centrum van Achel ligt op ca. 1 km.
De hoeve werd volledig verbouwd en aangepast aan de huidige normen van comfort zoals: vloerverwarming, vernieuwde elektriciteit, centraal stofzuigsysteem edm.
De indeling is als volgt: centrale inkomhal met trap, hal/portaal, volledig geïnstalleerde leefkeuken, bijkeuken en berging, ruime living (93m²) met centrale openhaard, slaapkamer, opkamer, kelder en luxueuze badkamer met bad, douche, toilet en lavabo.
Boven zijn er nog 2 slaapkamers en een extra badkamer met lavabo, toilet en douche. Er is nog een grote multifunctionele ruimte (ca. 77m²) die naar eigen behoefte ingericht kan worden.
Rondom de hoeve is een landelijke parktuin met diverse soorten groen waar men kan genieten van de rust en de natuur. Verder is er nog een buitenzwembad (1,50m diep) voorzien van nieuwe pomp en filter en een bij/stalgebouw van ca. 9,64m x 6m, voldoende groot voor het creëren van 3 paardenstallen.
Er is een aparte oprit achteraan de parktuin die zich uitgeeft op het ruiter- en fietsroutenetwerk en natuurgebied ‘de Witteberg’ met diverse routes voor fiets- en paardensport. Langs deze oprit kan men ook naar de hoofdstraat via een verharde zijweg.
Een buitenkans voor wie houdt van rust, ruimte, natuur en dieren!

Général

Adresse:Achel
Référence:IF-2026
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Disponible:à l'acte
Situation:Campagne, Site boisé
Superficie de la parcelle:10.000 m²
Surface habitable:420 m²
Année de construction:1900
Largeur façade:25 m
Etat général:Prêt à s'installer

Division

Chambres à coucher:4
Salles de bains:2
Toilette:3
Bureau:oui
Salon:100 m², Living
Cuisine:17 m², Cuisine-séjour, Avec électroménager
Arrière-cuisine:8 m²
Débarras:oui
Grenier:oui
Cave:oui
Jardin orientation :Sud-ouest
Garage:2 (2 places)
Garage Surface:58 m²

Informations légales

RC de base:€ 2.029
No certificat PEB:551477
PEB Valeur:512,00KWh/m²/an
Droit de préemption:Non
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone d'habitation avec un caractère rural
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu