Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze eigendom is gelegen in het midden van de natuur gescheiden van de weg door een oprijlaan met magnifieke oude bomenrijen. Zonder inkijk en zonder directe buren beschikt deze eigendom over een enorme rustgevende privacy.

De eigendom is centraal gelegen in de driehoek Antwerpen-Mechelen-Lier met een zeer goede verbinding naar de E19 Antwerpen-Brussel en met de N1 Mechelen-Mortsel.

De accommodatie omvat:

Een vergund ruim en licht stalgebouw van 10m x 15m volledig opgetrokken met Govaplast en beschikt tevens over een geïsoleerd dak. Het complex herbergt 8 ruime boxen van 3m x 3,5m die elk voorzien zijn van een draai-en kipraam. Verder is er nog een zadelkamer met ingebouwde keuken met zicht op de buitenpiste. Verder is er nog een poetsplaats. Naast het stalgebouw bevindt zich een verlichte overdekte ruimte van 20m² die plaats biedt voor de stockage van hooi en stro. Eveneens bevinden zich hier de 2 grondwaterputten, elk 15m diep.

Aanpalend aan het stalgebouw ligt een gedraineerde en verlichte buitenpiste van 23m x 45m alsook een paddock van 15m x 20m. Deze zijn gans het jaar berijdbaar.

De weiden liggen rechts van het stallencomplex en zijn verdeeld in 4 percelen, volledig omheind met elektriciteitsdraad en aangesloten op het netwerk. Deze weiden bieden een vrij uitzicht en zorgen voor een uitermate rustgevend gevoel.

Deze eigendom is een absolute opportuniteit voor hobby ruiters en semi-professionele ruiters die met het nodige comfort willen trainen in een groene en rustige omgeving.

Général

Adresse:Waarloos
Référence:IF-2135NP
Prix demandé:Vendu
Type:Prairie
Disponible:Par accord mutuel
Situation:Campagne
Superficie de la parcelle:15.046 m²

Informations légales

Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu