Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze woning ligt op enkele kilometers van de E34 (Antwerpen - Knokke) en toch zijn de rust en de prachtig groene omgeving hier opmerkzaam!

De woning werd verbouwd tussen 2006 en vandaag. Het dak werd volledig vernieuwd en er werd een belangrijk deel nieuwgebouwd met een houtskelet. Er is een zeer laag energieverbruik dmv een zonneboiler, 18cm dakisolatie, dubbele beglazing en een gezellige houtkachel. De centrale verwarming gebeurt met vloerverwarming en radiatoren.
Ook aan de aanleg van het terrein werd aandacht besteed: er ligt een mooie kasseien oprit naast het huis, de weide is omheind en er werd een afvoersyteem voorzien voor het afvalwater.

Net achter de woning staat een stalgebouw van ca. 50m², op de weide staat nog een houten stal, beide gebouwen kunnen dienen om enkele boxen te voorzien.

De regio is enorm geliefd onder recreatieve ruiters voor de mooie wandelingen! Deze eigendom biedt heel wat mogelijkheden voor een breed publiek!

Général

Adresse:Wachtebeke
Référence:IF-1729
Prix demandé:Vendu
Type:Maison de campagne
Situation:Campagne
Superficie de la parcelle:3.892 m²
Année de construction:1900
Année de rénovation:2006
A l'étage:0
Etat général:Prêt à s'installer

Division

Chambres à coucher:4
Salles de bains:2
Salon:oui
Cuisine:oui, Cuisine-séjour
Débarras:
Jardin:oui

Informations légales

Sensible aux inondations:Pas annoncé
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu