Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

De gemeente Merchtem, dichtbij de thuisbasis van Stephex Stables, herbergt deze charmante eigendom. Het unieke geheel, centraal gelegen op ca. 10 min van de A12 (Meise) en op amper 15 km van hartje Brussel, omvat meerdere woongelegenheden, een stalgebouw, een schuur en een weiland. Verder bevindt Manege Steenberg zich op nog geen kilometer van de eigendom, hetgeen ideaal is voor paardenliefhebbers. De woning, gelegen aan een bos, werd gebouwd in 1948, verder uitgebreid in 1986 en beschikt over 2 aparte ingangen. Ten slotte biedt de omgeving tal van wandelmogelijkheden aan (bv. Callarisbos).

Wooneenheden:
De eerste woonunit bevat op het gelijkvloers een inkomhal, een open keuken, een living, een ruime veranda en een zonnig terras. De 1e verdieping herbergt een zeer ruime slaapkamer, met zicht op het achterliggend weiland, en een badkamer met ligbad, douche, lavabo en wc.

De tweede woonunit kan men bereiken via een aparte inkom of vanuit de ruime veranda, die de twee woonunits met elkaar verbindt. Het gelijkvloers omvat een garage, een inkomhal, een grote leefruimte, een slaapkamer, een badkamer en een extra ruimte die kan dienen als bureau (of die kan ingericht worden tot keukenruimte om zo nog een eventuele 3e woonunit te creëren). De 1e verdieping herbergt een leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een veranda. Het 2e verdiep bevat opnieuw een slaapkamer en een badkamer. Ten slotte beschikt de woning over een kelder- en zolderruimte en een grote oprit die kan afgesloten worden door middel van een automatische poort.

Extra: groot terras met kooivijver en een prachtig zicht op het weiland en het achterliggende bos.

Paardenaccommodatie:
Naast de woning staat een stalgebouw met 6 paardenstallen voorzien van automatische drinkbakken, een hooi- en strozolder en stockageruimte. Ook omvat de eigendom een schuur om het nodige materiaal op te bergen. De schuur werd voldoende hoog gemaakt, zodat een trailer hierin past.

Het aangrenzende weiland is volledig omheind en bevindt zich aan de achterkant van de woning. Verder bestaat de mogelijkheid om 1,40ha weiland bij te huren (deze kan ook opgesplitst worden in 1ha en/of 40a).


Général

Adresse:Merchtem
Référence:IF-2944
Prix demandé:Vendu
Type:Habitation kangourou
Disponible:à l'acte
Situation:Campagne, Lisière de forêt, Village, Site boisé
Superficie de la parcelle:4.068 m²
Surface habitable:420 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Année de construction:1948
Année de rénovation:1986

Division

Chambres à coucher:5
Salles de bains:4
Salle de douche:oui
Bureau:oui
Salon:oui
Cuisine:oui
Débarras:oui
Grenier:oui
Cave:oui
Véranda:oui
Terrasse:oui
Jardin:oui

Confort

Confort:Jardin
toit:Toit en bâtière
Fondation:Vide sanitaire
Vitrage:Double
Chauffage:Mazout, Electricité
Isolation:Isolation du toit

Informations légales

RC de base:€ 1.774
Section Cadastrale:23012 Merchtem 3 AFD / Brussegem /
Surface:4.068 m²
No certificat PEB:2267849
PEB Valeur:533,00KWh/m²/an
PEB date de contrat:14-05-20
PEB Expire le:14-05-30
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Droit de préemption:Non
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone d'habitation avec un caractère rural
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Zone inondable potentielle
Zone inondable:Aucun
Patrimoine protégé:Site non-protégé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu