Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze eigendom is gelegen op minder dan 1 km van de grens met Geraardsbergen, vlot bereikbaar via de E429 (Brussel – Doornik) en N42 (Wetteren – Lessines). De woning geniet van een vrij uitzicht op de velden rondom het perceel. De mogelijkheid bestaat ook om een aanpalend perceel weiland van 1 ha bij aan te kopen indien gewenst. De hoeve dateert van begin 1900 en bestaat uit een statig woonhuis met verschillende stallingen en een schuur rond het binnenplein. Achteraan is de tuin met kleine weide. De woning heeft nog tal van authentieke elementen zoals de hoge plafonds, houten lambriseringen en originele vloer-en wandtegels. Het huis heeft een gezonde structuur en beschikt al grotendeels over dubbel glas. Voor een hedendaags comfortniveau zijn een aantal veranderingen noodzakelijk zoals het voorzien van CV, keuken, badkamer, vernieuwde elektriciteit etc. Het gelijkvloers bestaat uit een imposante inkom/traphal en een dubbele woonkamer met mooie houten tussenwand. Er is ook een kelder en een veranda die de verbinding maakt met het bijhuis waar de keuken en berging zich bevinden. Op de eerste verdieping zijn er 3 grote slaapkamers, op de 2de verdieping zijn er nog eens 2 slaapkamers en een grote zolderruimte met mezzanine onder het dak. De bijgebouwen bestaan uit een paardenstal en koeienstal, een mooie boogkelder en kleinere stallingen. Ook de zolders zijn praktische ruimtes. De schuur heeft een oppervlakte van ca. 110m². Karaktervolle eigendom met veel mogelijkheden!

Général

Adresse:Lessen
Référence:IF-2442
Prix demandé:Vendu
Type:Ferme
Disponible:à l'acte
Superficie de la parcelle:2.726 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Niveau:3
Etat général:À rafraîchir

Division

Chambres à coucher:6
Salles de bains:

Confort

toit:Toit en bâtière
Façade:Brique
Chauffage:Electricité

Informations légales

RC de base:€ 619
Section Cadastrale:292GP
Surface:2.726 m²
No certificat PEB:20160413020575
PEB Valeur:789,00KWh/m²/an
Autorisation urbanistique délivrée:Non
Droit de préemption:Non
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone agricole
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Aucun
Patrimoine protégé:Site non-protégé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu