Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze prachtige, witte hoeve is makkelijk bereikbaar via de E40 of de N8 en is van ver reeds zichtbaar in het vlakke polderlandschap. De zee is slechts een tiental kilometer verwijderd.
Via een lange privatieve oprijlaan komt men oog in oog te staan met de smetteloze witte gebouwen, die zich lang uitstrekken over het midden van het domein.
Het hoofdhuis omvat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een open keuken met gezellige eetplaats, die voorzien is van een open haard, een opkamer waar een charmante TV-kamer is ondergebracht, en een linnenkamer/technische ruimte. Verder is er achteraan een mooi aangelegd terras, waar U rustig kan genieten van de prachtige omgeving.
Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal, waarop een master bedroom met dressing en ensuite badkamer met inloopdouche uitkomt naast 2 kinderslaapkamers die elk een afgescheiden slaap- en studeergedeelte bevatten en een tweede badkamer met ligbad en douche.
De bijgebouwen bevatten een afgewerkt, charmant gastenverblijf, een tweede gastenverblijf dat nog verdere afwerking verdient en ruimte om nog 2 bijkomende gastenverblijven onder te brengen. Deze werken dienen nog wel aangevat te worden.

Er zijn ook 7 ruime stallen van 3m X 5m aanwezig en een kleine zandpiste. Deze wordt voornamelijk als winterpaddock gebruikt. De weiden omringen de centraal gelegen gebouwen zodat U vanuit elke kamer een oogje kan houden op de paarden en van alle fratsen die ze uithalen, kan meegenieten.
Er is ook nog een ruime schuur (12m X 20m) aanwezig, die voldoende opslagcapaciteit biedt of bijkomende boxen kan herbergen.

Prachtige kustpolderhoeve voor een natuur- en paardenliefhebber die niet ver van de zee wilt wonen!

Général

Adresse:Alveringem
Référence:IF-2238
Prix demandé:Vendu
Type:Ferme
Disponible:à l'acte
Situation:Campagne, Proche d'une rue calme
Superficie de la parcelle:53.500 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Niveau:2

Division

Chambres à coucher:4
Salles de bains:1
Toilette:oui
Salon:42 m²
Cuisine:23 m², Cuisine ouverte, Avec électroménager
Cave:oui
Terrasse:oui
Salle de douche:1
Jardin:oui

Confort

Châssis:Bois
toit:Toit en bâtière
Vitrage:Double
Chauffage:Mazout

Informations légales

Surface:53.500 m²
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu