Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Commercieel gelegen paardencomplex met 2 binnenpistes, buitenpiste, renbaan, 60 stallen, zeer grote parking voor vrachtwagens en auto’s en diverse paddocks en weiland.

Langs de verbindingsweg Aarschot – Lier treft men dit riant hippisch complex op bijna 16 ha grond. Dankzij de enorme straatbreedte geniet deze locatie absolute visibiliteit en is bovendien vlot bereikbaar.
Het complex, met grote parking vooraan, herbergt 2 binnenpistes, welke op elkaar aansluiten. De evenementenpiste meet ca. 30m x 70m, de tweede piste meet ca. 20m x 50m. Ook voor het publiek is er voldoende ruimte langs weerszijden van de piste op de tribune en ook de cafetaria kijkt uit op de binnenpistes. Er zijn 2 stallengangen met in totaal 60 boxen. In de eerste stallengang is er echter nog ruimte voor uitbreiding van het aantal boxen. Vooraan is er een opslagplaats voor hooi, stro en machines. De tweede stallengang voorziet zadelkamers, wasplaatsen en een solarium.
Vooraan het gebouw zijn er op het gelijkvloers nog burelen, sanitair en een professionele keuken. Op de eerste verdieping bevindt zich de cafetaria met keuken en haardvuur, gericht op de binnenpiste. De tweede verdieping kan worden gebruikt als feestzaal.
Naast het complex situeert zich de renbaan met uitkijktoren. Te midden van de renbaan zijn er diverse omheinde paddocks. Mits renovatie kan dit terrein opnieuw als wedstrijdpiste worden gebruikt met natuurlijke hindernissen.
Verder is er nog een buitenpiste, voorzien van verlichting en een dubbele loopstal. Achteraan ligt het weiland mooi in blok.

Een echte opportuniteit op een alom gekend terrein in binnen- en buitenland!

Général

Adresse:Koningshooikt
Avec résidence:Azelhof
Référence:IF-1976
Prix demandé:Vendu
Type:Domaine
Superficie de la parcelle:157.820 m²

Division

Parking:oui

Confort

Chauffage:Chaudière, Gaz naturel

Informations légales

Sensible aux inondations:Pas annoncé
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu