U verkoopt

Immofluisteraar garandeert dat uw eigendom maximale publicitaire aandacht geniet via doelgerichte reclamecampagnes, niet alleen in de paardenwereld maar ook daarbuiten. Heel wat dieren/natuurliefhebbers of kopers die absolute stilte en privacy wensen, kijken zeer regelmatig naar ons aanbod.

cover 1cover 1 cover 2cover 2 cover 3cover 3 cover 4cover 4

13.000 exemplaren
10 x per jaar
10.000 exemplaren
10 x per jaar
20.000 exemplaren
6 x per jaar
45.000 exemplaren
50 x per jaar


In de meest gelezen paardenmagazines van België en Nederland staat Immofluisteraar telkens op de achtercovers. Hierdoor bereiken wij maandelijks in totaal meer dan 100.000 paardenmensen en natuurliefhebbers.

Verder publiceren wij 4 x per jaar onze eigen flyer op 10.000 exemplaren waarin een selectie van ons aanbod wordt weergegeven. Deze wordt wekelijks verdeeld op verschillende (inter)nationale paardenevenementen en wedstrijden,tuinbeurzen en agrarische evenementen.

Website en Nieuwsbrief

Onze website immofluisteraar.be is ondertussen ook een gekende verzamelplaats voor hippisch en landelijk gelegen vastgoed en wordt maandelijks door meer dan 14.000 unieke bezoekers bekeken! Ook digitaal versturen wij 1 keer per maand onze nieuwsbrief naar meer dan 20.000 ingeschreven e-mailadressen!

PARTNERSHIP

Immofluisteraar heeft een partnership afgesloten met BWP (Belgisch Warmbloed Paard) en BQHA (Belgian Quarter Horse Association) en met diverse grote hippische complexen waar regelmatig wedstrijden doorgaan: onze spandoeken en flyers zijn steeds zichtbaar aanwezig op de door hun georganiseerde (inter)nationale wedstrijden en evenementen.

Om uw eigendom eveneens bekend te maken bij het niet paardengerelateerde publiek voeren wij ook publiciteit in de residentiële markt; websites zoals Immoweb.be, Immovlan.be, Hebbes.be en Logicimmo.be zijn een vast onderdeel van onze advertenties. Ook de geschreven pers zoals Logicimmo of de Streekkrant kan deel uitmaken van het advertentiepakket.Naast deze publicitaire aandacht zorgen wij ook voor regelmatige opvolggesprekken met onze verkopende eigenaars.
Een aantal panden vergen de nodige discretie in verkoop teneinde geen commerciële schade te ondervinden. Deze discreet te koop gestelde panden worden voorgesteld aan kandidaat-kopers in ons klantenbestand waarvan hun zoekopdracht strookt met het pand in kwestie.

Immofluisteraar Immofluisteraar Immofluisteraar Immofluisteraar Immofluisteraar Immofluisteraar