Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Op een boogscheut van de E313 (Antwerpen-Lummen) en te midden van het groen, ligt deze prachtige constructie gebouwd door Altez (Hippico-Geerkens). De locatie leent zich perfect voor het maken van buitenritten te paard in het natuurgebied de Merode.
Het complex, dat werd gebouwd in 2011/2012, biedt alles wat nodig is voor het trainen, houden en fokken van paarden. Het omvat o.a. een binnenpiste, buitenpiste, 45 binnenboxen, inpandig appartement, verblijf voor groom, weides, ...

U betreedt de eigendom langs een landweg welke uitgeeft op de ruime parking aan de ingang van het hoofdgebouw.

Het hoofdgebouw omvat:
een uitermate lichte binnenpiste van ca. 25m x 50m met geopad bodem en LED-verlichting. De binnenpiste is verder voorzien van een sproeisysteem in het dak bevestigd.

Er zijn twee aparte gangen met binnenboxen; de rechtse gang heeft 16 boxen met buitenraam en heeft direct uitzicht op de binnenpiste. Er is een solarium en poetsplaats aanwezig.

De linkse gang heeft 29 boxen waarvan 17 met buitenraam, eveneens een solarium, poetsplaats en een toegang tot de binnenpiste.

Woongelegenheid:
in dit hoofdgebouw is er op de eerste verdieping een ruim appartement (ca. 250m²) met 3 grote slaapkamers, berging, WC en 2 badkamers, een volledig ingerichte leefkeuken en woonruimte met uitzicht op de binnenpiste enerzijds en de weides anderzijds. Aansluitend is er nog een groot terras van ca. 60m².
Op het gelijkvloers: een sanitair blok (M/V), een bureel (momenteel ingericht als groomskamer), een studio met badkamer (lavabo, douche, toilet), een cafetaria/ontvangsruimte met bar en een professionele keuken, een garage voor 2 wagens en 2 grote bergingen.

Naast het hoofdgebouw staat er nog een opslagplaats van ca 500m² voor het rollend materieel en ideaal voor de stockage van hooi/stro/voeding met annex een grote mestopslag.

Achter deze opslagplaats bevindt zich een gedraineerde buitenpiste (30m x 75m) met een bodem van witte zand, in hout omheind. Verlichting en sproeisysteem zijn voorzien.

Langs de buitenpiste en achter het hoofdgebouw staat er nog een overdekte longeerpiste (geopadbodem) en een ovale stapmolen voor 8 paarden. Verder is er nog een grote graspiste naast het hoofdgebouw.

Rondom het hoofdgebouw zijn er verschillende weides en paddocks.

Dit prachtige complex is ideaal voor wie op zoek is naar een rustig gelegen paardenaccommodatie voor professionele doeleinden!

Algemeen

Gemeente:Laakdal
Referentie:IF-2814
Type:Woning
Ligging:Landelijk
Perceeloppervlakte:65.000 m²
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Open keuken
Parking:Ja

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:65.280 m²
EPC Certificaat Nr.:20130519-0001372643-00000011-9
EPC Index:49,00KWh/m²/jaar
EPC Opmaakdatum:19/05/2013
EPC Geldig tot:19/05/2023
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht