Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

De woning en de stalgebouwen staan centraal op het terrein, waardoor er van overal in de woning zicht is op de weides en op de Polders.

De woning werd grondig en volledig gerenoveerd in 2001 en is voorzien van alle hedendaags comfort.

De indeling op het gelijkvloers is als volgt: een inkomhal met toegang naar de eetkamer, de woonkamer met inbouwcassette en de ruime voutekamer die als bureau is ingericht. Achteraan bevindt zich de keuken en de achterinkom met toilet, vestiaire en een uiterst praktische kelder. Op de verdieping bevinden zich 2 mooie slaapkamers, een badkamer en een grote ruimte opengewerkt tot in de nok die nog 2 exra slaapkamers en een zeer gezellige speelkamer voorziet. Het bijgebouw bestaat uit een aparte kelderverdieping en een voutekamer waarin de nieuwe verwarmingsinstallatie is voorzien.

Het eerste stalgebouw biedt plaats aan 5 ruime paardenboxen en een aantal grote hondenkennels (eventueel plaats voor meerdere paardenboxen). Tevens zijn er een was- en poetsplaats, een zadelkamer en meer dan voldoende opbergmogelijkheden aanwezig. Boven de stallen situeert zich over de volledige lengte een mooie en praktische hooizolder.

In het tweede stalgebouw zijn 6 boxen voorzien. Tussen de 2 stalgebouwen ligt de mooi omheinde buitenpiste van 20m x 40m, verlicht, gedraineerd en met sproeiinstallatie.

De weides liggen rondom de woning en de stalgebouwen. De omgeving langs de vaart biedt ook unieke wandelmogelijkheden in de directe nabijheid. De verzorgde tuinaanleg en de rust maken deze paardeneigendom volledig compleet!

Algemeen

Gemeente:Maldegem
Referentie:IF-1574
Vraagprijs:Verkocht
Type:Landhuis
Ligging:Landelijk
Perceeloppervlakte:16.600 m²
Bewoonbare opp.:344 m²
Renovatiejaar:2001
Op verdieping:0
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:5
Badkamers:1
Bureau:1
Woonkamer:Ja
Berging:Ja
Terras:Ja
Tuin:Ja
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd

Comfort

Beglazing:Dubbel
Verwarming:Stookolie

Wettelijke gegevens

Opmerking:klein beschrijf
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht