Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 400M². De indeling is als volgt:
Gelijkvloers: inkom met traphal, apart gastentoilet,bureau, volledig uitgeruste open keuken met flatscreen, woonkamer met eetkamer en salon, bijkeuken, achterinkom met toilet, douche en lavabo, slaapkamer met dressing, grote badkamer met lavabo, bad, regendouche, flatscreen en toilet.
Eerste verdieping: nachthal, 4 slaapkamers, badkamer met bad en regendouche, douchekamer, apart toilet met lavabo, cinemazaal met bose-installatie met HD Panasonic projector en haard met gascassette, grote berging, wasplaats/strijkkamer, trap naar kleine speelruimte en zolder
Zolder: kleine speelruimte en ruime zolder
De woning is zeer luxueus afgewerkt en is voorzien van een centraal stofzuigersysteem, branddetectie, airco, centrale verwarming op gas, letlampen en camerabewaking met opname van de beelden voor 14 dagen.
Op het eigendom bevindt zich een schuur van 300M² die toelaat om paardenstallen in onder te brengen. Ook een binnenzwembad kan in deze schuur worden ondergebracht. Weiden zijn rondom het woonhuis gelegen en vanuit de woning heeft men zicht op de weiden.

Algemeen

Gemeente:Evergem
Referentie:IF-1270
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Perceeloppervlakte:20.000 m²
Op verdieping:0

Indeling

Slaapkamers:5
Badkamers:2
WC:3
Woonkamer:Ja
Berging:

Comfort

Gemeubeld:Neen

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht