Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze eigendom is gelegen in één van de landelijke baantjes te Knesselare, Ursel. De woning staat centraal op het terrein en biedt langs alle zijden een prachtig uitzicht op de eigen weides en de omliggende natuur. De indeling van de woning is als volgt: inkomhal met toilet en toegang naar 2 grote woonkamers, een grote keuken, wijnkelder, slaapkamer en badkamer. Eén van de woonkamers is tot in de nok opengewerkt, met zicht op de monumentale schouw van de open haard en op de overloop. Boven zijn er nog 2 slaapkamers, een badkamer en een centrale zithoek. Aan de zijkant van de woning ligt een gezellig terras met een open tuin en zicht op de weides. Het stalgebouw biedt plaats aan 8 boxen. Dit is een prachtige eigendom voor het houden van paarden of andere dieren, middenin het groen en vlot bereikaar!

Algemeen

Gemeente:Ursel
Referentie:IF - 1915
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Bosrijke omgeving
Perceeloppervlakte:42.303 m²
Renovatiejaar:1994

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2
Kelder:Ja
Tuin:Ja

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:20111123000097455600000009-3
EPC Index:446,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht