Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Op anderhalve km van de op-en afrit Wetteren van de E40 en bijna op het einde van een doodlopend straatje, bevindt zich deze hoeve. De gebouwen staan in een L-vorm rond een charmant binnenpleintje met een doorlopende oprit, parking en een gezellig tuingedeelte. In 2010 werd de grondige renovatie van de woning aangevangen: nieuwe elektriciteit, nieuwe CV op aardgas, extra isolatie in het dak en tussen de verdieping, extra veluxen, nieuwe vloeren edm. Enkele kleine afwerkingen zijn nog nodig, maar de woning is perfect instapklaar en beschikt over volgende indeling: aangenaam lichte woonkamer met inbouwcassette, keuken met eetplaats, badkamer, kelder met voutekamer, nachthal met bureaugedeelte en 2 grote slaapkamers, opengewerkt tot in de nok en met behoud van het mooie gebinte. De grootste kamer leent zich perfect voor een opsplitsing, waardoor er gemakkelijk 3 slaapkamer kunnen gemaakt worden.
Het stalgebouw beschikt over een aantal praktische opbergplaatsen en een dubbel garagegedeelte waarin vandaag 1 stal en een berging zijn ondergebracht. Net achter het stalgebouw ligt de omheinde weide.
Dit is een ideale eigendom voor personen die op zoek zijn naar een zeer goede verbinding met de E40, een ruime, lichte woning en voldoende plaats als tuin of voor het houden van hun dieren!

Algemeen

Gemeente:Oosterzele
Referentie:IF-2019NP
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Perceeloppervlakte:2.340 m²
Renovatiejaar:2011

Indeling

Slaapkamers:2

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 451
EPC Certificaat Nr.:0001351939
EPC Index:449,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Neen
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht