Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze eigendom is volledig afgescheiden van de straatkant. Een grote inrijpoort biedt toegang tot het gezellige binnenplein, waarrond de woning, de stallingen en de schuur zich situeren.
De woning werd reeds grotendeels gerenoveerd, met enorm veel respect voor de authenticiteit van het gebouw. Een deel van het dak werd al vernieuwd, een ander deel dient nog vernieuwd te worden. De indeling is als volgt: centrale inkomhal met toegang naar de grote woonkamer met AGA fornuis, keuken en 2 slaapkamers. Aan de andere kant van de hal bevinden zich het salon, de badkamer, de wasplaats, de kelder en trap naar de verdieping, die bestaat uit een zoldergedeelte en een grote slaapkamer.
De mooie nostalgische tuin ligt aan de zijkant van de woning, deels aangelegd met een patroon van buxushagen en een ander gedeelte dat bestaat uit een open grasplein omringd door hagen.
De woning straalt eenvoud en rust uit door de ligging, indeling en aankleding. Er zijn nog veel mogelijkheden wat betreft de verdere afwerking van de woning. De stalgebouwen en grote open schuur zijn eveneens veelzijdig in gebruik (praktijkruimte, atelier, opslag, ...)

Algemeen

Gemeente:Deftinge
Referentie:IF - 1877
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Perceeloppervlakte:1.915 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:3
Tuin:Ja
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 371
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht