Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

De paardenhouderij is zeer rustig, doch centraal gelegen in de gemeente Sint - Pauwels. De eigendom is slechts op enkele kilometers van het centrum van Sint-Niklaas en de expressweg (E34 Antwerpen - Brugge) gelegen.
De eigendom beschikt over een zeer ruime woning en een prachtige paardenaccommodatie.
De woning:
Op het gelijkvloers bevinden zich een hal met aparte badkamer, gastentoilet en een nog twee aparte kamers die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Een woon - en eetkamer in L-vorm, een ingerichte keuken, een berging en een wasplaats.
Op de verdieping bevinden zich momenteel 5 slaapkamers (mogelijkheid tot meer) en een douchekamer. De woning beschikt over zeer veel ruimte zodat men er nog van alle mogelijkheden mee heeft.
Paardenaccommodatie:
In een eerste schuur aan de woning zijn 10 paardenstallen (3m x 4m), een zadelkamer, hooi - en stroopslag, een hondenren en een opvoelbox gevestigd.
Een tweede schuur is momenteel half afgebroken, maar hier heeft men de mogeijkheid om deze schuur herop te bouwen met een afmeting van 13m x 38m.
Achter de grote parking bevindt zich het nieuwe stallencomplex (ca. 2 jaar oud), dit is een Lambert - Geerkens constructie. Hier bevinden zich 10 stallen, een wasplaats, een solarium, een zadelkamer met verschillende kasten, een binnenpiste (25m x 51m), mogelijkheid tot hooi en stro opslag.
Buiten onder een afak, dat mede als opslagplaats dient, zijn er nog 2 boxen.
Bovendien is er een grote buitenpiste van 30m x 70m en een gezellige cafetaria.
Achter de buitenpiste is er een kleine paddock gelegen en naast de parking zijn er enkele weiden.

Algemeen

Gemeente:Sint-Pauwels
Referentie:IF-641
Vraagprijs:Verkocht
Type:Bos
Perceeloppervlakte:15.000 m²
Op verdieping:0

Indeling

Slaapkamers:5
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:Ja
Berging:

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht