Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Casco nieuwbouwvilla met stalgebouw en weide op 5.446m². Deze eigendom ligt op een rustige locatie, met een vlotte verbinding naar de E17. De woning en het stalgebouw staan ingeplant op de bouwgrond vooraan, waardoor de weide een oppervlakte behoudt van ca. 4000m².

Omdat de villa een onafgewerkt nieuwbouwproject betreft, is er in het stalgebouw een mooi afgewerkte woonstudio voorzien met alle comfort: ruime zit- en eetplaats, keukenhoek, grote badkamer en 2 aparte slaapplaatsen op de verdieping. Deze ruimte kan na de voltooiing van de werken perfecct dienen als praktijkruimte!

Naast deze studio beschikt het stalgebouw (ca.225m²) over een dubbele garage en een apart stallengedeelte met 3 boxen, hooi- en stro- en hooiopslag en directe toegang naar de paddock/piste en de weide. Op de weide staat nog een houten stalgebouw met opslagplaats.

De nieuwbouwwoning is als volgt ingedeeld: inkomhal met trap en toilet, grote woonkamer met open keuken en zicht op de tuin, stallen en weide, berging, wasplaats en grote badkamer. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers, toilet en bergruimte.

Ideaal voor personen die een nieuwbouwwoning naar eigen smaak willen afwerken en ondertussen toch ter plaatste kunnen wonen!

Algemeen

Gemeente:Lokeren
Referentie:IF-1776
Vraagprijs:Verkocht
Type:Villa
Ligging:Landelijk
Perceeloppervlakte:5.446 m²
Op verdieping:0

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
Berging:
Praktijkruimte:Ja
Tuin:Ja

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht