Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze eigendom is gelegen in een landelijke omgeving te Nieuwkerken-Waas en is makkelijk bereikbaar via de E17 (Antwerpen -Gent) ofwel via de E34 (Antwerpen- Knokke).

De hoeve wordt aangeboden op ca. 2Ha , maar de eigenaars bezitten nog 2,5Ha aanpalend gelegen akkerland dat kan worden bijgekocht zodat het geheel dan op ruim 4,5Ha staat.

De eigendom bestaat uit een woonhuis, varkensstallen, machineloods en een open, recente veldschuur.

De woning omvat op het gelijkvloers: een inkomhal met apart gastentoilet, een douchekamer met douche en 2 wastafels, de hal loopt dan verder door naar de master bedroom. Indien men bij het binnenkomen rechts gaat, dan komt men in de ruime living met de open keuken. Achteraan in de woning is er nog een aparte inkom en bevindt zich ook de inpandige garage. Op het eerste verdiep vinden we 3 slaapkamers en een ruimte badkamer met wastafel en ligbad alsook een verder af te werken ruimte die kan ingericht worden als bijkomende slaapkamer, hobbyruimte of een bestemming naar keuze.

Buiten op het erf bevindt zich een dubbele carport.

De stallen zijn ingericht voor het houden van varkens (zeugen en vetvarkens). De varkensstallen meten ca. 28m X 15m en 8m X 10m, 35m X 21m. De inrichting en automatisatie van deze stallen is niet inbegrepen in de prijs.
De machineloods heeft een oppervlakte van 21m X 10m. De veldschuur is recent gebouwd en meet 15m X 8m. Op één van de varkensstallen bevinden zich zonnepanelen. In combinatie met de elektrische vloerverwarming in het huis maakt dit de woning zeer energiezuinig.

Naast het woonhuis is er een weide met schuilstal.
De omgeving biedt prachtige vergezichten en U ka daarvan genieten vanuit de woning en verder zijn er vele wandelmogelijkheden in deze bucolische omgeving.

Ideale eigendom voor een paardenliefhebber/-fokker of een zelfstandige!!




Algemeen

Gemeente:Nieuwkerken-Waas
Referentie:IF-2382
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom
Type constructie:Traditioneel
Bouwlagen:2
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:5
Badkamers:2
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Tuin:Ja
Parking:Ja

Comfort

Raamwerk:PVC, Hout
Dak:Zadeldak
Gevel:Baksteen
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Open haard, Vloerverw. gedeeltelijk, Elektriciteit
Verwarmd water:Elektriciteit
Isolatie:Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 3.317
Kadastrale Oppervlakte:0 m²
EPC Certificaat Nr.:20160119-1827093-1
EPC Index:524,00KWh/m²/jaar
EPC Opmaakdatum:19/01/2016
EPC Geldig tot:19/01/2026
Voorkooprecht:Neen
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht