Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze manege heeft een toplocatie in het groene Heusden, deelgemeente van Destelbergen. Het geheel ligt op een boogscheut van Gent en is zeer vlot bereikbaar via de R4. Op deze locatie werd in 2009 een bijzonder plan van aanleg goedgekeurd voor ruitersport en/of jeugdactiviteiten, daarom kunnen de bestaande gebouwen ook steeds gerenoveerd of vernieuwd worden in functie van de paardensport (waaronder o.m. binnenpiste, stallen, opslagplaatsen, buitenpiste, enz). Vandaag bestaat de manege uit een binnenpiste van 20m*40m, een totaal van 38 stallen met automatische drinkbakken, een buitenpaddock en weide. Er is eveneens een cafetaria aanwezig. De gebouwen hebben nood aan opfrissing, maar een uitbating kan wel onmiddellijk gestart worden! De bestaande woning is te renoveren en vandaag opgedeeld in 2 woongelegenheden. De eerste woning is voorzien van een inkomhal, woonkamer, leefruimte, badkamer, kleine keuken en op de verdieping zijn er 4 slaapkamers en een zolder. Het tweede woongedeelte bestaat uit een bureaukamer, leefkamer met keuken, badkamer en slaapkamer. Belangrijk is dat er op het domein een perceel van 1281m² voorzien is voor de bouw van een nieuwe alleenstaande woning. Momenteel worden er naast de eigen weide nog 2 aanpalende weides bijgehuurd. Dit is een ideale opportuniteit voor een onmiddellijke uitbating van een manege waarbij het bijzonder plan van aanleg tal van mogelijkheden biedt!

Algemeen

Gemeente:Destelbergen
Referentie:IF-2356NP
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Perceeloppervlakte:13.350 m²

Indeling

Slaapkamers:5

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 4.206
EPC Certificaat Nr.:0001795806
EPC Index:845,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Andere
BPA Zonevreemde Sport bis
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht