Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

De villa is gelegen tussen Tielt en Roeselare, op enkele kilometers van de E403. De woning werd gebouwd in de jaren '70 en gerenoveerd in 2006. De woning staat vooraan op het perceel en kijkt uit op de stallen, piste en weides. De indeling is als volgt: ruime inkom/traphal met doorgang naar de woonkamer die bestaat uit een eetplaats en een zitplaats rond de inbouwhaard, een ruime, lichte en volledig geïnstalleerde leefkeuken met een mooi overzicht op het hippisch gedeelte, een praktijkruimte, douchekamer en toilet met vestaire. Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers, een apart toilet en een grote badkamer. De opbergzolder is volledig geïsoleerd. Het volledige huis is ook onderkelderd, met directe toegang via de parking achter het huis.

Vanaf het terras aan de keuken is er toegang tot de private tuin, die aansluit op het overdekte en volledig vernieuwd zwembad met bar. Deze poolhouse is verder voorzien van een nieuwe doucheruimte met toilet en een mooi uitzicht op de weides.

Het stalgebouw is in goede staat en beschikt over 12 ruime boxen (3m x 4m) met antislipmatten, automatische drinkbakken en luiken aan de buitenzijde. Er is een wasplaats en voldoende bergruimte. De zadelkamer is volledig vernieuwd met praktische zadelhangers en kasten. Er is ook een apart toilet en technische berging met was- en droogmachine.

Vlakbij het stalgebouw bevinden zich 3 pistes: 1 winterpaddock (13m * 20m), 1 buitenpiste van 20m x 45m en 1 professionele, verlichte piste van 30m * 60m. Zowel de pistes als de verschillende weidepaddocks zijn recent allemaal omheind met een kwalitatieve houten afsluiting.

Deze eigendom is perfect instapklaar en kan perfect dienst doen voor zowel een professionele ruiter als een privé- pensionstal!

Algemeen

Gemeente:Ardooie
Referentie:IF-1973
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Perceeloppervlakte:31.068 m²
Renovatiejaar:2006
Bouwlagen:3
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:3
Zolder:Ja
Kelder:Ja
Terras:Ja
Tuin:Ja

Comfort

Alarm:Ja
Rolluiken:Ja
Zwembad:Ja
Zonnepanelen:Ja

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.746
Kadastrale Oppervlakte:31.068 m²
EPC Certificaat Nr.:0000027051
EPC Index:503,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht