Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze hoeve is gelegen te Klerken, deelgemeente van Houthulst en is makkelijk bereikbaar via de E40 (afrit Diksmuide) en vervolgens de N35. Deze eigendom is zeer rustig gelegen en U betreedt deze via een aparte oprijlaan, gelegen tussen de weiden. De woning bevindt zich op wandelafstand van het dorp Klerken en bevindt zich dicht bij de kerktoren.

De eigendom bestaat uit een langgevelhoeve bestaande uit een woongedeelte met aansluitende schuren, diverse bijgebouwen en rondom gelegen weiden.

Het woonhuis bestaat uit een centrale inkom met keuken en eetplaats, naastgelegen bevindt zich de lichtrijke zithoek. Op het gelijkvloers is er nog een badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met ingebouwde kasten, waarvan één met een charmante mezzanine, en een bureauruimte. De kelder is te bereiken via de keuken.

Het woongedeelte is zeer goed onderhouden en de naastgelegen bijgebouwen bieden vele mogelijkheden om dit bij het woongedeelte te betrekken. Immers, in agrarisch gebied mag een woning worden uitgebreid tot 1.000M² en de zeer charmante schuur/koetshuis, die in het verlengde ligt van het woongedeelte, leent zich uitermate voor deze uitbreiding.

Op het perceel bevindt zich nog een schuur (6m x 8m) met 3 paardenstallen en een loods (15m x 7m) met 4 paardenstallen, verder ook een veldschuur (15m x 10m) en een lager bijgebouw (15m x 6,5m). Naast deze gebouwen bevinden zich er nog twee oude stallingen, vroeger ingericht als koe- en varkensstal (respectievelijk 14m x 8m en 13m x 11m), deze doen momenteel dienst als stockageplaats. Verder is er een nog een buitenpiste aanwezig op zand, maar deze is momenteel overgroeid.

Deze idyllische hoeve geeft veel potentieel voor diegene die van rust en de natuur houdt en verkiest zijn paarden (dieren) aan huis te hebben.


Algemeen

Gemeente:Klerken
Referentie:IF-2633
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Vrij uitzicht, Gemeente
Perceeloppervlakte:22.548 m²
Bewoonbare opp.:135 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwlagen:2
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1
Bureau:Ja
Woonkamer:25 m², Doorzonkamer
Keuken:24 m², Woonkeuken, Ingericht met toestellen
Kelder:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage Types:Vrijstaand steen

Comfort

Raamwerk:PVC, Hout
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Gaskachels
Verwarmd water:Elektrische boiler
Isolatie:Muurisolatie
Internet:Ja

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 635
Kadastrale benaming:hoeve met percelen weiland
Kadastrale Nummers:18E, 19E, 23F en 21P
Kadastrale Oppervlakte:20.148 m²
EPC Certificaat Nr.:20130712-0001400540-00000041-5
EPC Index:942,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht