Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Het onroerend goed is gelegen tegen een natuurreservaat , te midden van het Oostends krekengebied met een oppervlakte van 630Ha en tegen het aangeplante stadsrandbos met diverse ruiterpaarden.

De woning is gelegen links van het hippisch complex , aan de voorzijde van het geheel.

Ze bevat op het gelijkvloers een ruime inkom met trap, een zithoek , een salon met leeshoek, een eetkamer, volledig ingerichte keuken, een apart toilet en een bureel naast een grote ontvangstruimte.

Op de bovenverdieping bevinden zich de masterbedroom met badkamer en terras, nog eens 2 slaapkamers en een tweede badkamer.

Het hippische gebouw bestaat uit 37 stallen en een impressionante binnenpiste.
Elke stal heeft een buitenluik zodat elk paard naar buiten kan kijken.
Tevens is er ook een apart (hengsten)gebouw voorzien van acht stallen. De stallen hebben een afmeting van 3,8m x 3,3m en 13 stallen hebben een afmeting van 4m X 4m (merrie met veulen). Elke vleugel heeft een wasplaats en voor elke stal is er een zadelkast naast de diverse zadelkamers.

Zowel binnen- als buitenpisten zijn voorzien van een zeer goede bodem! De weiden zijn in hout omheind en rondom ligt een galoppiste van 1,2 kilometer.

Het eigendom beschikt verder over een stapmolen voor 4 paarden, een ruime parking en een grote mesthoop. Er bestaat ook een milieuvergunning voor 43 paarden.

Deze accommodatie is een absolute topper in de paardeneigendommen. Zowel bewoners als paarden genieten hier van luxe en comfort!

Algemeen

Gemeente:Zandvoorde
Referentie:IF-1344
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Ligging:Landelijk
Perceeloppervlakte:42.000 m²
Type constructie:Traditioneel
Op verdieping:0
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2
Berging:

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht