Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze hoeve is gelegen te Hertsberge, een bosrijke deelgemeente van Oostkamp en goed bereikbaar via de E40. Brugge bevindt zich op ongeveer een kwartiertje rijden. De eigendom ligt aan het eind van een doodlopend straatje zodat rust verzekerd is.

Ze bestaat uit een goed onderhouden woonhuis (1975) met een bebouwd oppervlak van 18M X 10M, een grote loods (ca. 26M X 20M), een stalling (ca. 13M X 21M) en diverse andere landgebouwen waaronder een veldschuur (ca. 77M² + 94M² + 288M²).

De woning omvat op het gelijkvloers: een inkomhal met gastentoilet, een ruime living met eethoek en zithoek, een goed geëquipeerde leefkeuken, een nachthal waarop 3 slaapkamers uitkomen, een badkamer met ligbad en dubbele lavabo, een bergruimte en een technische ruimte.

Op het eerste verdiep bevindt zich een ruime kamer, die dienst kan doen als slaapkamer of als ontspanningsruimte. Op dit verdiep is het mogelijk om de zolder verder af te werken en nog bijkomende leefruimte te creëren.

De loods van ca. 26M X 20M biedt veel mogelijkheden zoals een kleine binnenpiste (eventueel verlengbaar mits vergunning), stalgebouw of opslag voor land- en tuinbouwmachines. De stalling (13M X 21M) laat toe om een tiental paarden in onder te brengen. Verder is er ook nog een ruime veldschuur voor opslag.

Enkele kleinere landgebouwen (88M² en 277M²) zijn in minder goede staat en benodigen opknapwerk.

De hoeve grenst aan het natuurgebied Kampveld. Van hieruit vertrekt er een ruiterpad dat leidt naar het vlakbij gelegen provinciedomein Bulskampveld. Deze leid je doorheen de bosrijke omgeving van het Lippensgoed-Bulskampveld om verder de Vagevuurbossen in te duiken. Via dit nieuw aangelegde ruiterpad kan je de ‘torens van Ruiselede’ en het ‘St-Pietersveld’ ontdekken. Eeuwen geleden was dit gebied een onderdeel van een uitgestrekt heidegebied, nu vormt het een 450Ha groot recreatiegebied met statige dreven en parklandschappen.

Voor paardenliefhebbers zijn er dus prachtige wandelmogelijkheden.

Het is mogelijk om aanpalend nog bijkomende grond (max 2Ha) te verwerven à 6€/M².

Algemeen

Gemeente:Ruddervoorde
Referentie:IF-2086
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Aan rustige weg
Bebouwde opp.:180 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1975
Bouwlagen:2
Op verdieping:120
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Bijkeuken:Ja
Zolder:Ja
Terras:Ja
Tuin:Ja

Comfort

Raamwerk:Hout
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Open haard mogelijk, Elektriciteit

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.092
Kadastrale Oppervlakte:12.255 m²
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht