Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze eigendom is gelegen in de gemeente Tessenderlo. Dat maakt het pand makkelijk bereikbaar via de E313 en de E314.

Op het perceel van maar liefst 1,03 ha vinden we een hoeve met stalgebouw. Er is een mogelijkheid tot het bijkopen van 12 ha in overeenkomst met de eigenaar. Het stalgebouw bestaat uit 6 stallen waarvan 3 met een deur langs de buitenkant en 3 stallen binnen. Verder is er nog een ingebouwd solarium en wasplaats. Er is hierbij nog voldoende ruimte voor opslag of voor de creatie van extra stallen.

De hoeve heeft een prachtige authentieke uitstraling en bestaat nog steeds uit de originele materialen. De hoeve is op dit moment leegstaand en klaar om opgefrist te worden. Wanneer we de hoeve binnengaan gaan we van de inkomhal door naar de ruime woonkamer. De grote open haard is dé blikvanger in deze ruimte. Naast de woonkamer bevindt zich de keuken. Als we verder de gang doorlopen komen we nog 3 slaapkamers tegen, een badkamer en een gastentoilet. Achteraan de gang is een zeer grote ruimte die kan ingericht worden als bureau of ontspanningsruimte. De tweede verdieping van de woonst bestaat uit een geïsoleerde zolderruimte die, na verbouwingen, dienst kan doen als extra kamer(s). Aan de voorzijde van de woning is nog aangebouwde garage. De woning is voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door centrale verwarming op mazout. Hiervoor is ongeveer 3 jaar geleden nog een nieuwe Viesman ketel geïnstalleerd.

Naast het huis bevindt er zich een carpoort met achteraan een ingebouwde BBQ en terras. De aangelegde tuin zorgt voor een oase van rust. Langs de garage loopt een dreef die uitkomt op de rondom liggende akkers en weilanden.

Algemeen

Gemeente:Tessenderlo
Referentie:IF-2417NP
Vraagprijs:Verkocht
Type:Boerderij
Perceeloppervlakte:10.357 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:Ja

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:1322356
EPC Index:461,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Neen
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht