Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze prachtige eigendom is gelegen in een rustige straat te Ham. De gemeente Ham vormt de grens tussen de provincies Antwerpen en Limburg. De eigendom is dan ook makkelijk te bereiken via de E313.

De hoeve dateert van begin de 20e eeuw en werd in 1977 volledig gerenoveerd. Het geheel omvat een ruim woonhuis, schuur met paardenstallen en omheinde weides.

De woning omvat op het gelijkvloers een ruime woonkamer met openhaard en authentiek opkamertje, keuken, bijkeuken, gastentoilet, masterbedroom met aanpalende badkamer en dressing, 2e badkamer en 2 slaapkamers. De aangename leefkeuken is volledig geïnstalleerd met een 6 pits Boretti gasfornuis. De badkamers hebben beiden een luxueus ligbad, één hiervan heeft een extra inloopdouche. De veranda aan de achterzijde van de woning sluit aan de keuken en achterdeur aan. Langs de achterdeur is bergruimte voorzien. De bovenverdieping van de woning is te bereiken via de woning zelf of via de trap langs de zijkant van de hoeve. Hier is zijn nog erg veel mogelijkheden aanwezig voor het creëren van extra leefruimte. Momenteel zijn hier 2 afgewerkte slaapkamers aanwezig. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken.

Rechts langs de woning ligt het stalgebouw met 5 te renoveren paardenstallen. De stallen geven direct uit op de weides. De weides zijn omheind met 1,80m hoge Bekaert draad.

Algemeen

Gemeente:Ham
Referentie:IF-2631
Vraagprijs:Verkocht
Type:Boerderij
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:13.600 m²
Bewoonbare opp.:395 m²
Type constructie:Traditioneel
Renovatiejaar:1977

Indeling

Slaapkamers:6
Badkamers:2
Tuin oriëntatie:Zuid

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:1947174
EPC Index:463,00KWh/m²/jaar
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht