Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Op een boogscheut van het sfeervolle centrum van Maaseik en op 15 min. van de bruisende stad Maastricht, uitermate rustig, én rondom genietend van vrij landelijk uitzicht, landgoed "Hof Ter Heide".
De originele gebouwen in Limburgs carre-hoevestijl zijn behouden gebleven, doch zijn deze met oog voor detail, in 1999 naar hedendaags comfort in gebruik genomen. Via private oprijlaan komt men middels dubbel openslaande poort tot de binnenkoer waar de verschillende gebouwen rond gesitueerd zijn.

Het landhuis omvat: centrale entree op originele vloer, sfeervolle eetkeuken voorzien van alle inbouwapparatuur en vrijstaande AGA Cooker, kantoor welke met dubbele deur in verbinding staat met naastliggende woonkamer. Lichte tuinkamer met fraaie OH en toegang tot extra hobbykamer/poolkamer met bargedeelte. Op de verdieping vinden we een ouderslaapkamer met dressing en luxe ingerichte badkamer, nog drie slaapkamers, berging en extra logeergedeelte in loftstijl bestaande uit een woonkamer, slaapkamer met dressing en badkamer. Op de 2e verdieping vinden we tenslotte een riante slaapkamer en naastliggende zolderruimte.

Carport (21,80 m x 5,80 m) voor 3 wagens met bovenliggende hooizolder.

Stallen: (39 m x 6,55 m) Momenteel 6 luxeboxen maar mogelijkheid tot 18 boxen in naastliggende schuur, zadelkamer en doucheruimte. Hobbyhoek c.q. ontvangstruimte. Bergzolder over gehele stalling. Ook dit gebouw is authentiek gerenoveerd.

Schuur: (12,05 m x 22,41 m) met origineel dakgebinte, heden nog zonder bestemming, maar samen met de naastliggende tuinberging en dubbele deur voor eventueel inpandige garages (13,78 m x 9,58 m) , zeer geschikt tot extra stallingen.

UNIEK en rustgevend object voor de paardenliefhebber!

Algemeen

Gemeente:Neeroeteren
Referentie:IF-2172
Vraagprijs:Verkocht
Type:Domein
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Landelijk
Perceeloppervlakte:74.336 m²
Bewoonbare opp.:350 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1890
Renovatiejaar:1999
Op verdieping:0
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:5
Badkamers:2
Woonkamer:Ja
Berging:Ja
Zolder:Ja
Tuin:Ja
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:0

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:20140318-0001556217-00000001-1
EPC Index:589,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht