Dit prachtig afgewerkte complex is gelegen te Paal, makkelijk te bereiken via de E313. De woning is erg rustig gelegen op de hoek van de straat.

Het geheel bestaat uit de hoofdwoning, een stalgebouw met garage en conciërgewoning, een poolhouse, zwemvijver en achterliggend 5ha weiland met schuilstallen.

Het woonhuis omvat op de benedenverdieping een prachtige open keuken met keukeneiland. De eetkamer staat in verbinding met de veranda. Dit zorgt voor een open geheel met veel lichtinval. De woonkamer is ook voorzien van grote ramen en een houtstoof. Rechts van de achterdeur bevindt zich de berging met separaat een inloopdouche. In de inkomhal van de woning wordt de stijl van het huis verder doorgetrokken. Onder de trap bevindt zich een gastentoilet en rechts daarvan is een grote, multifunctionele ruimte met toegang tot de kelder.De volledige woning is onderkelderd.
De bovenverdieping van de woning heeft aan de linkerzijde de masterbedroom met eigen badkamer en inloopkast. Aan de rechterzijde zijn er drie slaapkamers met bijbehorende badkamer.
Het huis is voorzien van een intern stofzuigersysteem en vloerverwarming. Radiators zijn bijkomend voorzien in de twee kinderslaapkamers en de badkamers. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken.

Het stalgebouw met garage en conciërgewoning is gelegen tegenover het hoofdgebouw. Beiden worden verbonden door verharde wandelpaden in de prachtig aangelegde tuin. De conciërgewoning bestaat uit een volledig uitgeruste keuken, grote woonkamer met open haard, gastentoilet en bergruimte. De overloop staat in verbinding met de woonkamer. Er is een afgesloten slaapkamer en een multifunctionele ruimte op de bovenverdieping. De stijl van het woonhuis is doorgetrokken in de conciërgewoning, verschillende elementen komen in beide wooneenheden terug.

De tuin is volledig omheind en voorzien van een grote, smeedijzeren poort. Langs het woonhuis staat een groot speeltuig voor de kinderen. Achter het woonhuis en naast het poolhouse ligt de zwemvijver met waterornament. Achteraan staat een kleine opslag voor brandhout. De weides zijn grotendeels omheind, enkele zijn voorzien van schuilstallen.

Perceel opp.
60.000 m²
Slaapkamers
5

Algemeen

Gemeente:Paal
Referentie:IF-2483
Vraagprijs:€ 1.195.000
Type:Boerderij
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:60.000 m²
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:5

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:50.165 m²
EPC Certificaat Nr.:1931428-1
EPC Index:128,00KWh/m²/jaar
EPC Opmaakdatum:5/02/2017
EPC Geldig tot:5/02/2027
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Dagvaarding uitgebracht
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Paal

€ 1 195 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Paal

€ 1 195 000