Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze charmante woning is gelegen in een doodlopende straat van de gemeente Heusden-Zolder. De straat loopt uit in een bos, wat ideaal is voor mooie boswandelingen te paard of te voet.

Het geheel omvat een woning, aparte garage, stallen, buitenpiste en weides. De weides zijn voorzien van houten omheining en poorten.

In de gezellige woning bevindt zich een inkomhal met gastentoilet, ruime living, keuken, badkamer en wasplaats. Achteraan de woning is er een grote veranda met een kleine bijkeuken en een gezellige open haard. De bovenverdieping van de woning telt 4 slaapkamers. Naast de masterbedroom is er een grote dressing. Verder is er nog een gastentoilet en een bergruimte.

De ruime garage is gelegen achter de woning, deze is voorzien van een automatische rolpoort. Achter de garage staan 2 inloopstallen. Alle weides zijn voorzien van houtenomheining met elektriciteitsdraad.

Algemeen

Gemeente:Heusden
Referentie:IF-2553
Vraagprijs:Verkocht
Type:Boerderij
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Aan bosrand, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:9.200 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:1

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:1682329
EPC Index:432,00KWh/m²/jaar
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Overstromingsgevoelig:Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Afgebakend overstromingsgebied
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht