Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze charmante hoeve is gelegen in een rustige, groene straat te Zelem, een dorp in de provincie Limburg. Zelem is een deel van de Zuiderkempen en is voor een groot deel ingenomen door natuurgebied met naald- en loofbossen. Vertrekkend vanuit de woning is er eindeloos wandelplezier, zowel te voet als met het paard. Het dorp is makkelijk te bereiken via de E314, dit zorgt voor een ideale verbinding naar steden zoals Leuven en Brussel.

De woning omvat een in 2010 volledig gerenoveerde boerderij, schuur met 4 paardenstallen, carport en met hout omheinde weides.

De volledige renovatie van in 2010 werd uitgevoerd met behoud van de authentieke elementen van de hoeve en gebruik van kwaliteitsvolle materialen. De woning omvat op de benedenverdieping een grote inkomhal met open bureauruimte, gastentoilet en doorgang tot de stallen. De inkomhal die het vroegere poorthuis geeft een erg ruimtelijk gevoel dankzij de grote ramen die uitkijken op de tuin en weilanden. Links van de inkomhal is de gang naar de woonkamer met bergruimte. In de woonkamer is de authentieke open haard behouden. Rechts van de woonkamer is de eetkamer met openkeuken. De keuken is volledig ingebouwd en voorzien van alle apparatuur. Naast de eetkamer is er nog een gastentoilet, badkamer met wastafel en douche en een achterdeur die uitgeeft op de tuin. Tevens zijn er op de benedenverdieping nog 2 slaapkamers met inbouwkasten en een badkamer met ligbad, wc en wastafel.
De bovenverdieping van de hoeve heeft 2 ruime slaapkamers.

De paardenstallen bevinden zich inpandig aan de woning. Via de inkomhal kan men langs de grote berging naar de stallen. De 4 stallen zijn voorzien van een schuifdeur. Naast de stallen is er opslagplaats voorzien. De weides zijn omheind met hout en elektriciteitsdraad. De carport biedt plaats voor 3 auto's.

Algemeen

Gemeente:Zelem
Referentie:IF-2573
Vraagprijs:Verkocht
Type:Boerderij
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:12.440 m²
Bewoonbare opp.:288 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1852
Renovatiejaar:2010

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 658
Kadastrale Oppervlakte:12.440 m²
EPC Certificaat Nr.:1992482
EPC Index:328,00KWh/m²/jaar
Voorkooprecht:Ja
Stedenbouwkundige bestemming:Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht