Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Vlaams-Brabant herbergt deze unieke eigendom uit 1975, centraal gelegen tussen Brussel, Antwerpen, Maastricht en Luik, en makkelijk bereikbaar via de E40/E314 of de E313/E314. Kortenaken bevindt zich in het Hageland en staat bekend voor zowel uitgestrekte panoramische zichten op akkers en weilanden als voor de vele bos- en veldpaden. De eigendom biedt tal van mogelijkheden voor paardenhouderij, manege, en andere dierenorganisaties, omwille van het sport/recreatieterrein (ca. 75a).

De eigendom bestaat uit een woning met aangrenzende en vergunde horecazaak (café), een studio, weides en een sport/recreatieterrein. De woning omvat op het gelijkvloers een inkomsthal met gastentoilet, een ruime living (ca. 40m²) met open haard en een keuken (ca. 20m²). Via de keuken leidt een smalle doorgang naar een aparte badkamer met douche en toilet, die uitkomt in een ruime garage voor ca. 5 auto’s. De garage herbergt een afzonderlijke studio met slaapkamer (ca. 18m²) en keuken (24m²) en leidt tevens tot een 2e garage of ruimte met 2 afzonderlijke ingangen voor ca. 4 auto’s, momenteel omgevormd tot kleedkamers voor sporters. De 1e verdieping van de woning bevat 5 slaapkamers (elk ca. 20m²) met lavabo en een badkamer met ligbad en toilet. De woning beschikt over een grote zolder.

De inpandige en vergunde horecazaak (café) is zowel bereikbaar vanuit de woning zelf als via een afzonderlijke gasteningang. Het horecapand geniet van veel voorbijgaand verkeer, omdat het gelegen is aan een kruispunt/rondpunt waar verscheidene centrale wegen samenkomen uit de centra van Kortenaken, Waanrode, Kersbeek-Miskom, Geetbets en Budingen. Tevens is er parking voorzien voor ca. 17 auto’s. Het café omvat een toog met professionele tapinstallatie, een ruime doorgeeffrigo die uitkomt in een bergruimte/bijkeuken naast de keuken van de woning, en een apart gastentoilet voor dames en heren. Bovendien is het volledige horecameubilair inclusief, namelijk ca. 11 barkrukken, ca. 7 tafels, ca. 35 stoelen en een ruime loungezetel voor ca. 10 personen.

Het geheel bestaat eveneens uit ca. 60 are weides en een groot sport/recreatieterrein (ca. 75a), dat momenteel bestemd is als voetbalveld (buitenverlichting aanwezig). Hierdoor is deze eigendom een ideale opportuniteit voor paarden- en dierenliefhebbers en voor mensen die dromen van een manege, een paardenhouderij, een dierenpension, een dierenartsenpraktijk, een therapiecentrum, of voor het organiseren van activiteiten voor jeugdwerking, inclusief jeugdlogies, enz...

Een eigendom met tal van mogelijkheden, ideaal voor zelfstandige en ondernemende personen met een passie voor dieren!

Prijs 300.000 euro (Weides optioneel 50.000 euro).






Algemeen

Gemeente:Kortenaken
Referentie:IF-2592
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Vrij uitzicht, Gemeente
Perceeloppervlakte:14.787 m²
Bebouwde opp.:1.250 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1975

Indeling

Slaapkamers:5
Badkamers:2
WC:4
Woonkamer:35 m²
Keuken:20 m²
Garage:2 (8 plaatsen)
Parking:17

Comfort

Beglazing:Dubbel

Wettelijke gegevens

Geïndexeerd K.I.:€ 2.735
Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.564
Kadastrale benaming:Kortenaken 1ste afd. sectie B
Kadastrale Nummers:4P2P-4R2P-4S2P-4T29-4X2P-7DP
Kadastrale Oppervlakte:14.787 m²
Opmerking:Bebouwd: 12a50ca Weide: 58a90ca Sportterrein: 76a47ca
EPC Certificaat Nr.:2018281
EPC Index:431,00KWh/m²/jaar
EPC Opmaakdatum:13/12/2017
EPC Geldig tot:13/12/2027
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht