Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Het uitzicht op het mooie Brabantse landschap doet niets vermoeden van de centrale ligging van deze eigendom in een deelgemeente Bierbeek. Slechts een 3-tal km van de E40 Brussel-Luik en ca. 15km van Leuven.
De woning werd recent opgefrist (het dak zal nog worden gereinigd voor verkoop) en voorzien van thermische isolatie. Alle woonvertrekken bevinden zich op het gelijkvloers. Via de inkomhal met gastentoilet betreedt men de woonkamer op parketvloer met gezellige haard. Van hieruit is er een schitterend uitzicht op het stalgebouw en paddock. De ruime keuken biedt toegang tot het (aan te leggen) terras en de inpandige garage. De slaapgang omvat 2 ruime slaapkamers, kinderkamer/bureel en een recente badkamer voorzien van modern meubel en een riante regendouche.
Verder is er nog een voorraadkelder, te betreden vanuit de garage.

Het epc van de woning scoort 616 (uc: 213465.), de buitenmuren en de zoldervloer van de woning werden echter nadien geïsoleerd.

Het houten stalgebouw werd recent geplaatst en herbergt 2 paardenstallen en een ruime zadelkamer/opslagruimte. Over de gehele lengte van het stalgebouw is er een betonvloer met overdekking, wat beschutting biedt aan de paarden en het uitmesten vergemakkelijkt.

Vooraan het stalgebouw is er een afgespannen paddock van ca. 14m x 25m, hierachter ligt de weide met een schitterend uitzicht op het glooiende landschap.
Er is de mogelijkheid om een weide van ca. 50a bij te huren.

Compacte paardeneigendom, ideaal voor een gezin met 2 paarden dat houdt van urenlange wandelingen in het bos. Het Meerdaalbos is vlakbij en omvat meer dan 1.250 ha bosgebied!

Algemeen

Gemeente:Opvelp
Referentie:IF - 1841
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Ligging:Vrij uitzicht
Perceeloppervlakte:5.073 m²
Bewoonbare opp.:132 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1977
Renovatiejaar:2009
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Woonkeuken, Ingericht met toestellen
Kelder:Ja
Terras:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Garage:1 (1 plaats)
Garage Types:Inpandig
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Water voorzieningen
Parking:4

Comfort

Snelweg:Ja - op 3000 m tot 4000 m
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel, Open haard, Stookolie
Isolatie:Dakisolatie, Muurisolatie

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:5.073 m²
EPC Certificaat Nr.:213465
EPC Index:616,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht