Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze gezinswoning staat enkele kilometers buiten het centrum van Scherpenheuvel, met een goede verbinding naar deE 314 (Leuven –Hasselt). Scherpenheuvel ligt in het noorden van de provincie Vlaams-Brabant en grenst aan Antwerpen en Limburg. De ligging van de eigendom is prachtig:een groen landschap, doorsneden met kleine landbaantjes en een weids uitzicht op de velden. Scherpenheuvel is ook gekend als bedevaartsoord en is voor eeuwig verbonden met de Witte van Zichem, die zijn capriolen en fratsen in deze prachtig groene omgeving uithaalde

De woning is voorzien van dubbele beglazing, CV op mazout, vernieuwd dak, een recent aangelegde tuin en veranda.

De indeling is als volgt; een centrale inkomhal met gastentoilet, vestiaire en trap, een open volledig geëquipeerde leefkeuken, een overdekte ruime en zeer lichte veranda, een woonkamer met bureauhoek, een eetkamer, een slaapkamer en badkamer met douche en lavabo.
Op de eerste verdieping bevinden zich: 3 slaapkamers met de mogelijkheid om een 4de slaapkamer te realiseren (momenteel TV-ruimte/speelkamer), een gastentoilet en een badkamer met ligbad, douche en lavabo en een ruime zolder.

Aansluitend aan de woning bevindt zich een casco ruimte die dienst kan doen voor een zelfstandig beroep en een garage geschikt voor twee wagens met een afzonderlijke berging.

Ook de paarden worden op deze eigendom in de watten gelegd.Aan het huis grenst een stalgebouw met 3 stallen, een zadelkamer en een hooizolder. Verder is er een omheinde weide van ongeveer 1ha.

Paardenliefhebbers, fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers voelen zich aangetrokken door de talrijke bossen en ongeschonden natuurgebieden zoals de Kloosterbeemden en het Vierkensbroek, waar er uitgebreid gewandeld of gefietst kan worden.

Deze eigendom is uitermate rustig gelegen, biedt U alle privacy en rust om te genieten samen met Uw paarden.

Algemeen

Gemeente:Scherpenheuvel
Referentie:IF-2052 NP
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Landelijk
Perceeloppervlakte:13.000 m²
Bewoonbare opp.:340 m²
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Zolder:Ja
Kelder:Ja
Praktijkruimte:Ja
Veranda:Ja
Terras:Ja
Tuin:Ja
Garage:2
Parking:Ja

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:20130328-0001338858-00000014-8
EPC Index:394,00KWh/m²/jaar
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht