Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Het woonhuis bestaat uit drie gedeelten, namelijk de woning zelf, het appartement en het stalgedeelte. De paardenaccommodatie bestaat uit een rijhal, kantine en paardenstallen. De woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een ruime L-vormige woonkamer met openhaard, een ingerichte leefkeuken, een bijkeuken, een badkamer en een apart toilet. Op de verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers. De zolderverdiepingis nog niet afgewerkt en kan nog ingericht worden.
Het appartement bevindt zich op de begane grond en bevat een inkomhal, een woonkamer, een open keuken, een badkamer met toilet, een wastafel, een douche en aansluiting voor wasmachine en droogkast.
In het woonhuis is er een apart stalgedeelte met 12 paardenstallen (3m x 3m) en een wasplaats.
Paardenaccommodatie:
Het nieuwe, luxe paardencomplex is voorzien van 12 stallen, een binnenpiste (20m x 40m), een ontvangstruimte met toegang tot de kantine, een zadelkamer, een wasplaats, opslagplaatsen...
Buiten is er een buitenpiste (20m x 40m) met houten omheining en een zandbodem, een stapmolen voor 4 paarden en een longeercirkel.
Een prachtige eigendom voor de (semi) professionele paardenliefhebber.



Algemeen

Gemeente:Poppel
Referentie:IF-1249
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Perceeloppervlakte:7.037 m²
Op verdieping:0

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:3
Woonkamer:Ja
Berging:

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht