Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze prachtige eigendom te Rijkevorsel op ca. 2,8 hectare omvat een designvilla met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een dubbele garage, een groot zwembad, een poolhouse, weide met stalgebouw en vijverpartijen. Bij deze eigendom is een bouwgrond van 1871 m² optioneel aan te kopen voor €300.000.

Indien u via de voordeur binnenloopt begeeft u zich in de inkomhal met apart toilet en garderobekast. Een glazen deur leidt u naar de grote woonkamer met parketvloer en open haard. De leefruimte geniet van veel lichtinval door de prachtige veranda die hiermee een geheel vormt. Hierdoor hebt u een breed uitzicht over de achterliggende tuin. Naast de veranda is er een kantoortje weggewerkt met eveneens een mooi zicht op de tuin. Zowel de veranda als het kantoortje zijn afgewerkt met hoogwaardige vloertegels. De keuken is volledig geëquipeerd met modern apparatuur, en geniet door de grote ramen van een uniek uitzicht op een groot terras en de schitterende vijver die zich naast de woning bevindt. Een gedeelte van dit terras is overdekt. Verder bevinden zich op de gelijkvloers nog een TV-kamer die met schuifdeuren gesloten kan worden, een zeer ruime logeerkamer met kleine dressing, een luxe badkamer met ligbad, een wasplaats en een grote dubbele garage met automatische poorten.

Indien u de trap naar de eerste verdieping neemt komt u aan de ene kant terecht in een prachtige dressing die de badkamer en de masterbedroom verbindt. In de masterbedroom geniet u van een prachtig uitzicht over de tuin en het stalgebouw. De badkamer is uitgerust met een grote dubbele douche en losstaande design wasbakken in Corian. Aan de andere kant zijn er nog 2 grote slaapkamers en een onafgewerkte badkamer.

In de woonruimte en slaapkamers is er airco voorzien. De woning is ook voorzien van een alarmsysteem. Achter de woning is er een poolhouse met technische ruimte voor het zwembad.

Deze eigendom biedt zeer veel mogelijkheden. Er is reeds een kleine weide met stalgebouw aanwezig waar momenteel 2 ezels in staan. Dit kan uitgebreid worden tot een luxe paardencomplex.

Algemeen

Gemeente:Rijkevorsel
Referentie:IF-2369
Vraagprijs:Verkocht
Type:Villa
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Vrij uitzicht, Open ligging
Perceeloppervlakte:28.000 m²
Perceelbreedte:38 m
Perceeldiepte:115 m
Bewoonbare opp.:506 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2008
Gevelbreedte:29 m
Bouwlagen:2
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:4
Woonkamer:65 m²
Keuken:30 m²
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Garage:1 (2 plaatsen)

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:1819515
EPC Index:280,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Ja
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Afgebakend overstromingsgebied
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht