Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Vlot bereikbaar eigendom op slechts enkele minuten van de E34 Antwerpen-Turnhout. Het eigendom is instapklaar en omvat naast een smaakvol ingerichte woning een stalgebouw met 4 boxen en aangelegd terras.

De omgeving leent zich perfect tot het maken van wandelingen. Er zijn tevens diverse trainingsfaciliteiten op wandelafstand.
Het landhuis is landelijk ingericht met op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, ingerichte keuken, voorzien van lambrisering, bureel en een ruime eetkamer. In de nieuwe achterbouw werd de woonkamer ingericht met grote raampartij, zodat het zicht op de stallen is gegarandeerd. Verder is er nog een grote linnenkamer met berging en achterinkom.
Op de verdieping is er een riante masterbedroom (60m²) met aansluitende dressing en zicht op de stallen, een badkamer in natuursteen met ligbad, douche en 2 moderne wastafels. Verder zijn er nog 2 slaapkamers en een speelkamer/bureel, welke tevens kan fungeren als vierde slaapkamer.

Naast de woning is er een gezellig terras ingericht dat het gevoel van een binnenplein weerspiegelt. Een aangelegd pad loopt achter de woning naar het houten stalgebouw. Dit herbergt 4 boxen voorzien van automatische drinkbakken, een was- en poetsplaats, zadelkamer en opslagruimte voor hooi en stro. De paddock tussen de woning en het stalgebouw is fraai omheind in hout en completeert het landelijke karakter van deze eigendom.

Een ideale eigendom voor wie op zoek in naar een smaakvolle en instapklare woning met vlotte bereikbaarheid.

Algemeen

Gemeente:Pulderbos
Referentie:IF-2009
Vraagprijs:Verkocht
Type:Villa
Ligging:Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:1.600 m²
Renovatiejaar:2005
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
Bureau:1
Woonkamer:Ja, Woonkamer
Keuken:Ja, Gesloten keuken, Ingericht met toestellen
Terras:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Verzorgd
Garage:1 (1 plaats)
Garage Types:Aangebouwd steen
Parking:4

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:1231654
EPC Index:236,00KWh/m²/jaar
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht