Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

De gelijkvloers die naast de officiële inkom langs verschillende deuren toegankelijk is , biedt de volgende ruimtes: de inkomhal geeft zowel directe toegang tot de bibliotheek alias bureau
als tot de luxe eetkamer. Het salon betreden we via de eetkamer of via de keuken die dan weer zeer kort bij de inkomhal gelegen is. Zowel de keuken , voorzien van alle luxe apparatuur, als het salon geven via glazen deuren directe toegang tot een al dan niet overdekt terras ( aan salon).
Verder is er ook nog een zeer ruime tv-kamer die een volwaardig tweede salon is.
Verschillende authentieke elementen zoals een paardendrinkbak omgebouwd tot lavabo en een originele waterpomp geven het geheel “karakter”.
Mede dankzij het gebruik van verschillende vloeren ( Bourgondische Kasteelvoer, kleidallen, franse vloer en parket) krijgt elke ruimte zijn speciaal accent.
In een apart gebouw bevindt zich een ruime was- , strijk- en opbergplaats .
Via een zeer charmante mezzanine in het salon komen we op de eerste verdieping waar zich 4 slaapkamers op parket en 2 luxe badkamers bevinden . De overloop , eveneens op parket, die toegang geeft tot de verschillende slaapkamers is ruim kwa oppervlakte en heeft een zeer grote lichtinval.
Op de gelijkvloers bevindt zich , vlakbij de toegangsdeur tot het zwembad, een traditionle sauna met aparte doucheruimte.
Het luxe zwembad met overloop is verwarmd en ligt vlakbij het poolhouse dat momenteel is omgebouwd tot een ruime studio waar één van de kinderen zijn eigen stek van gemaakt heeft.
Het zeer recent gebouwde stalcomplex bezit 2 ruime stallen , een wasplaats , een zadelkamer , een ruimte voor hooi en mogelijkheden voor een sanitaire ruimte.
Op de eerste verdieping bevindt zich een slaapruimte.
De paardenaccomodatie wordt compleet door een buitenpiste van 60m x 20m op geopad bodem. Achter de buitenpiste is er een weide van ca 1,7 ha.
Naast alle luxe voor de paarden is er eveneens een lange loopren voor de honden.
Kortom , een zeer unieke eigendom waar een paardenliefhebber zich niet anders dan thuis kan voelen.

Algemeen

Gemeente:Herselt
Referentie:965/
Vraagprijs:Verkocht
Type:Villa
Perceeloppervlakte:30.000 m²
Op verdieping:0

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2
Woonkamer:Ja
Berging:

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht