Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze eigendom is makkelijk bereikbaar via de A12 of de E19, en ligt tussen de dorpen Zemst en Humbeek. Zowel Mechelen, Brussel en Antwerpen zijn zeer makkelijk bereikbaar. Dit kleine dorp beschikt over diverse troeven als het over de natuur gaat: zo is het bos van Aa vlakbij alsook het Kollintenbos.
De woning kijkt ook uit op uitgestrekte velden achteraan.

Deze halfopen bebouwing omvat:
op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een ruime berging, een open keuken die een geheel vormt met de living, die meer dan 60m² samen beslaan. De keuken heeft een ontbijthoek en is volledig geëquipeerd. In de living bevindt zich een casette-open haard en vanuit Uw zetel heeft U direct zicht op het stalgebouw.

Op het eerste verdiep vinden we een nachthal met een nachttoilet. Verder zijn er drie ruime slaapkamers waarvan de masterbedroom (ca. 17m²) een aansluitende dressing (ca. 8m²) heeft. De twee kinderslaapkamers zijn respectievelijk ca. 16m en 10m. op dit verdiep bevinden zich ook een badkamer met twee wastafels en een ligbad, naast een douchekamer met één wastafel.
Verder is er achteraan nog een ruim terras aanwezig in blauwe steen.

Deze woning werd in 2007 grondig gerenoveerd en bevindt zich heden ten dage in uitstekende staat. Zij is voorzien van alle hedendaags comfort.

Ook het paardengedeelte is ruim bemeten. Het stalgebouw meet 5,5m x 20m en bevat een dubbele garage, 4 ruime boxen die uitgeven op een gang en elk een staldeur naar buiten hebben en verder is er een grote hooizolder.

Er is ook een buitenpiste aanwezig, maar deze is wat op te frissen. In de nabije omgeving zijn er genoeg wandelmogelijkheden.

Deze eigendom is een droom voor elke paardenliefhebber: vanuit de living heeft U rechtstreeks zicht op het stalgebouw en de weiden en U kan dus elk moment genieten van Uw geliefkoosde viervoeters.

Een unieke kans voor de snelle beslissers!!







Algemeen

Gemeente:Zemst
Referentie:IF-2381
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:13.077 m²
Type constructie:Traditioneel
Renovatiejaar:2007
Bouwlagen:2
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:3 (0 m², 0 m², 0 m²)
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:43 m²
Keuken:20 m²
Tuin:Ja
Garage:2 plaatsen
Garage Types:Vrijstaand steen
Parking:3

Comfort

Beglazing:Hoogrendementsglas
Verwarming:Stookolie - 5000 l ondergronds

Wettelijke gegevens

Geïndexeerd K.I.:€ 1.658
Niet geïndexeerd K.I.:€ 972
Kadastrale Oppervlakte:14.300 m²
EPC Certificaat Nr.:2016012600018296231
EPC Index:341,00KWh/m²/jaar
Voorkooprecht:Neen
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht