Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze eigendom bevindt zich in Humbeek, deelgemeente van Grimbergen en is makkelijk bereikbaar via de A12 of de E19.
Humbeek is een groene gemeente, gelegen in de Vlaamse rand rond Brussel. Het wordt doorsneden door het Zeekanaal Brussel-Schelde. Het groene karakter van deze gemeente is grotendeels bewaard gebleven, mede door het ruim 100ha grote ‘s Gravenbos. Humbeek telt dan ook mooie fiets- en wandelroutes en ook routes voor paardenliefhebbers.
De eigendom bestaat uit het woonhuis, een kleine en een grote schuur en paardenstallen. De huidige eigenaars hebben deze hoeve in bouwvallige staat gekocht en renovatiewerken uitgevoerd over een periode van ruim 10 jaar (1980-1992) met gebruik van hoogwaardige materialen zoals blauwe steen, hout,…... vooraleer zij er zelf gaan wonen zijn.

Het woonhuis omvat op het gelijkvloers:
Een inkomhal met gastentoilet, een ruime living (ca. 54m²) met open haard, een leefkeuken (ca. 28m²) met glazen erker, een bureel, een logeerkamer met bijhorende douchekamer en toilet. De keuken geeft toegang naar een ruim buitenterras. Via de living heeft U toegang naar de binnentuin/orangerie, die op haar beurt weer toegang geeft naar de grote schuur.
Op het eerste verdiep bevindt zich de nachthal die langs de ene kant toegang geeft naar de master bedroom en langs de andere kant naar twee kinderslaapkamers . Er is een ruime badkamer aanwezig met een ligbad en een douche, naast een apart nachttoilet. Op deze verdieping bevindt zich ook de linnenkamer/technische ruimte.
De woning beschikt over een kleine kelderruimte.
De bijgebouwen zijn hoogwaardig afgewerkt ondermeer met geïsoleerde daken. De kleine schuur (ca. 57m²) bevat twee hobbyruimtes (kan dienen als kantoor), een apart toilet en een tuinberging. De grote schuur (ca. 102m²) is ingericht als garage voor auto’s en berging en heeft deels een mezzanine. Deze schuur sluit ook aan op de orangerie en geeft U via deze weg directe toegang naar de woning.
Achteraan bevindt zich een weide met 2 ruime stallen en een opslag. Deze weide heeft ook een aparte toegangsweg zodat de stallen en de weide makkelijk bereikbaar zijn vanop de straat zonder dat U het binnenplein moet benutten.
Naast deze eigendom liggen 2 verkavelde bouwgronden van respectievelijk 11a 93ca en 12a 59ca. De koper van de woning krijgt de voorkeur om deze bouwgronden aan te kopen. Deze gronden zijn niet in de vraagprijs inbegrepen en worden momenteel niet apart te koop aangeboden.
Deze eigendom paalt aan diverse voetwegen zodat mooie wandelingen te voet of te paard vanop de eigendom kunnen starten.

Algemeen

Gemeente:Humbeek
Referentie:IF-2343NP
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Ligging:Landelijk
Perceeloppervlakte:7.620 m²
Algemene staat:Instapklaar

Comfort

Dak:Zadeldak
Verwarming:Stookolie

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:7.620 m²
EPC Certificaat Nr.:0001829623
EPC Index:341,00KWh/m²/jaar
EPC Opmaakdatum:26/01/2016
EPC Geldig tot:26/01/2026
Voorkooprecht:Neen
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht