Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Het manegecomplex omvat 35 paardenstallen, waarvan vooraan 7 gemetste stallen in dezelfde steen als de hoeve, een stallengang van 8 boxen met wasplaats en twee rijen buitenstallen.
Naast de rij buitenstallen aan de achterzijde van het complex bevindt zich een grote binnenpiste met zandbodem van 20m x 60m. Bovenop een klein heuveltje, met prachtige vergezichten is er plaats gemaakt voor een grote buitenpiste (ca. 40m x 40m). Vanuit deze piste heeft u een overzicht van het eigendom. Tenslotte is er nog een kleinere binnenpiste (20m x 40m) in opbouw.

De hoeve is reeds grotendeels gerenoveerd en omvat aan de voorzijde een vermakelijke cafetaria in prachtig eikenhout afgewerkt met terras. Boven de cafetaria is er een ingericht appartement (ca. 60m²) met woonruimte, open keuken , badkamer met ligbad en twee slaapkamers. Dit zou perfect als groomswoning kunnen worden gebruikt.
Via een tussengang kan men vanuit de cafetaria de woning betreden. Dit woongedeelte omvat een prachtige open haard gesitueerd op een plateauhoogte, een nieuwe keuken, twee nog in te richten slaapkamers en een verder af te werken badkamer met geïnstalleerd ligbad.
Tenslotte wordt dit eigendom vervolledigd door een charmante binnenplaats tussen het hoevegedeelte en het manegecomplex.

Algemeen

Gemeente:Merchtem
Referentie:IF-1400
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Ligging:Landelijk
Perceeloppervlakte:20.000 m²
Type constructie:Traditioneel
Op verdieping:0

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:4
Berging:
Kelder:Ja
Terras:Ja
Parking:12

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht