Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze hoeve heeft een mooie en groene topligging tegenover het Kasteel van Gaasbeek, vlakbij Brussel en vlot bereikbaar via de E19. Het gebouw werd tot voor kort deels gebruikt voor de uitbating van een horecazaak, maar er zijn tal van mogelijkheden. Indien gewenst kan de horecafunctie vernieuwd worden (brasserie, eethuis, kinderboerderij…), maar het gebouw kan ook volledig verbouwd worden naar een privéwoning. De hoeve heeft nood aan opfrissing maar heeft ook verschillende troeven: de ligging, de mooie oppervlakte van het terrein, het ongestoord uitzicht achteraan en een praktisch bijgebouw. Momenteel bestaat het gelijkvloers uit verschillende ruimtes in functie van de vroegere brasserie: ruime zitplaatsen, een bar en grote keuken, aparte vergaderzaal en sanitair gedeelte. Met een aantal veranderingen kan het volledige gelijkvloers als woonruimte worden ingericht worden. Op de verdieping bevindt zich vandaag een appartement: een ruime woonkamer met zit- en eethoek, aparte badkamer en 3 slaapkamers. Er is een bijgebouw met open ruimte, kelder en verdieping onder het dak. Er zijn ook een groot aantal zonnepanelen aanwezig. In de tuin staat nog een charmant vakwerkstalletje. De tuin is op natuurlijke manier onderverdeeld met kastanjeomheining en heeft een variëteit aan bomen. Het uitzicht op de achterliggende natuur is prachtig! Deze eigendom is geschikt voor zowel een ondernemer die op zoek is naar een mooie uitdaging als een privépersoon die een goede ligging én voldoende oppervlakte wenst voor zijn woonproject!

Algemeen

Gemeente:Lennik
Referentie:IF-2360
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Aan park, Bosrijke omgeving
Perceeloppervlakte:19.340 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:3

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 2.577
Kadastrale Oppervlakte:19.340 m²
EPC Certificaat Nr.:0001800242
EPC Index:509,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Overstromingsgevoelig:Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht