Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze eigendom is gelegen in een rustige straat nabij het centrum van Pepingen waardoor de verbinding met de E19 Brussel - Parijs en de E429 Halle-Doornik zeer goed is.

Het geheel is deels te renoveren en bestaat uit een charmante woning, een bijwoning of praktijkruimte, een binnenpiste met stallen en omheinde weides.
Het woonhuis omvat op het gelijkvloers: een inkom met apart gastentoilet, een geëquipeerde leefkeuken, bureel of slaapkamer, doucheruimte, een ruime living met openhaard en TV-hoek, sauna en een garage. Op het eerste verdiep bevindt zich de parentale suite bestaande uit een slaapkamer met badkamer. Verder is er nog een badkamer met ligbad en douche aanwezig, die behoort bij de vier kinderslaapkamers. Tevens beschikt deze woning over een prachtige tuin met zwembad in mozaïk.

Dit domein is ook voorzien van een bijwoning die dienst kan doen voor een zelfstandig beroep of kangoeroewoning en die een inkomhal met apart gastentoilet, leefruimte met keuken bevat, een badkamer en twee slaapkamers.

De stallen en binnenpiste zijn achter de woning gelegen en beschikken over 8 boxen waaronder één merriestal, een poetsplaats en een zadelkamer. Naast de stallen is er en binnenpiste van 14 m x 30m en een opslagruimte voor materiaal.

De weiden zijn volledig omheind en beschikken over een schuilstal, deze vervolledigen het geheel.

Deze eigendom is een absolute opportuniteit voor hobby ruiters of semi-professionele ruiters die willen trainen in een groene en rustige omgeving nabij Brussel.

Algemeen

Gemeente:Pepingen
Referentie:IF-2136NP
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Ligging:Landelijk
Perceeloppervlakte:30.000 m²

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:Ja
WC:Ja
Bureau:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Bijkeuken:Ja
Berging:Ja
Zolder:Ja
Kelder:Ja
Praktijkruimte:Ja
Terras:Ja
Douchekamer:Ja
Tuin:Ja
Parking:Ja

Comfort

Kindvriendelijk:Ja

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:20130313_0001328285_00000009_0
EPC Index:925,00KWh/m²/jaar
EPC Opmaakdatum:13/03/2013
Overstromingsgevoelig:Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht