Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze manege heeft een toplocatie in het groene Heusden, deelgemeente van Destelbergen. Het geheel ligt op een boogscheut van Gent en is zeer vlot bereikbaar via de R4. Op deze locatie werd in 2009 een bijzonder plan van aanleg goedgekeurd voor ruitersport en/of jeugdactiviteiten, daarom kunnen de bestaande gebouwen ook steeds gerenoveerd of vernieuwd worden in functie van de paardensport (waaronder o.m. binnenpiste, stallen, opslagplaatsen, buitenpiste, enz). Vandaag bestaat de manege uit een binnenpiste van 20m*40m, een totaal van 38 stallen met automatische drinkbakken, een buitenpaddock en weide. Er is eveneens een cafetaria aanwezig. De gebouwen hebben nood aan opfrissing, maar een uitbating kan wel onmiddellijk gestart worden! De bestaande woning is te renoveren en vandaag opgedeeld in 2 woongelegenheden. De eerste woning is voorzien van een inkomhal, woonkamer, leefruimte, badkamer, kleine keuken en op de verdieping zijn er 4 slaapkamers en een zolder. Het tweede woongedeelte bestaat uit een bureaukamer, leefkamer met keuken, badkamer en slaapkamer. Belangrijk is dat er op het domein een perceel van 1281m² voorzien is voor de bouw van een nieuwe alleenstaande woning. Momenteel worden er naast de eigen weide nog 2 aanpalende weides bijgehuurd. Dit is een ideale opportuniteit voor een onmiddellijke uitbating van een manege waarbij het bijzonder plan van aanleg tal van mogelijkheden biedt!

Général

Adresse:Destelbergen
Référence:IF-2356NP
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Superficie de la parcelle:13.350 m²

Division

Chambres à coucher:5

Informations légales

RC de base:€ 4.206
No certificat PEB:0001795806
PEB Valeur:845,00KWh/m²/an
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Droit de préemption:Non
Affectation urbanistique:Autre
BPA Zonevreemde Sport bis
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Aucun
Patrimoine protégé:Site non-protégé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu