Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze unieke eigendom kan rekenen op een uitzonderlijke groene, rustige en private ligging te Diest en is gemakkelijk te bereiken via de E314. Diest is centraal gelegen tussen Brussel, Antwerpen en Maastricht en profiteert van panoramische zichten, een prachtige natuur en vele wandel-, fiets- en ruiterroutes. Het volledige domein bestaat uit een exclusieve villa opgetrokken in de Spaanse stijl met binnenkoer, een openluchtzwembad met pool house en sauna, een tennisterrein, een eiken stalling, en weides op ca. 4ha. De wandelpaden doorheen het bosrijke en landschappelijke domein, ten slotte, zorgen voor de nodige rust en bieden prachtige vergezichten over Diest en omstreken.

De woning in Spaanse stijl kan rekenen op open ruimtes met veel grote ramen en lichtinval van waaruit de binnenkoer met kleurige patiotuin zichtbaar is. De woning bestaat uit een gezellige woon-en leefruimte naast een volledig geïnstalleerde keuken met ontbijthoek, een bibliotheek, een nachthal, 4 slaapkamers, een suite, 2 badkamers met ligbad en een douchekamer. De woning wordt afgesloten door een ruime garage voor ca. 3 wagens, een kelder en een zolder. Via wandelpaden door het natuurlijke en bosrijke domein zijn het (verwarmd) openluchtzwembad (10m x 5m) met gezellige pool house en de sauna (ca. 65m²), als ook het tennisterrein te bereiken. Het pool house kan eveneens dienen als gastenverblijf en biedt slaapkamers, een keuken en sanitaire voorzieningen aan. Naast de woning herbergt het domein een eiken stalling of bureau (ca. 70m²) met panoramische zichten op de eigen weides en de landschappelijke omgeving, ideaal voor paardenliefhebbers of professionele doeleinden. De grote weides, de bosrijke omgeving en het heuvelachtige landschap, ten slotte, vervolledigen het landgoed.

Deze eigendom garandeert rust en kalmte, evenals panoramische zichten in een landschappelijke omgeving en is ideaal voor paardenliefhebbers omwille van de weides. Ook ideaal voor een vrij beroep. De eigendom kan naast vaste bewoning eveneens dienen als vakantieverblijf.



Général

Adresse:Diest
Référence:IF-2618
Prix demandé:Vendu
Type:Domaine
Disponible:à l'acte
Situation:Vue imprenable, Campagne, Lisière de forêt, Proche d'une rue calme, Site protégé, Village, Site boisé
Superficie de la parcelle:42.141 m²
Surface habitable:500 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Année de construction:1964
Largeur façade:25 m
Etat général:Prêt à s'installer

Division

Chambres à coucher:4
Salles de bains:3
Toilette:4
Salon:50 m²
Cuisine:40 m²
Cave:oui
Jardin:oui
Garage:3 places
Garage Surface:74 m²
Parking:3

Confort

Confort:Jardin, Parc
Commerce:oui - 500 m à 1000 m
Autoroute:oui - 1500 m à 2000 m
Banque:oui - 500 m à 1000 m
Loisirs:oui - 500 m à 1000 m
Restaurant:oui - 500 m à 1000 m
toit:Toit en bâtière
Toiture:Ardoise
Vitrage:Double
Chauffage:Mazout
Piscine:oui

Informations légales

RC de base:€ 1.622
Section Cadastrale:24046 Diest 3 AFD Kaggevinne
Numéros:B39C, B40H, B40L, B40K, B40F, B40E, B39E, B39D
Surface:42.141 m²
No certificat PEB:20170731-0001981779-1
PEB Valeur:605,00KWh/m²/an
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Droit de préemption:Non
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone agricole avec paysage important
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Aucun
Patrimoine protégé:Site non-protégé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu